Connect with us

TV

EVROVIZIJA 2020: Srpski URAGAN podelio EVROPU! Jedni ODUŠEVLJENI, drugi poručuju – UŽAS IZ 2008!

Published

on

Stvar je jasna. Moćni ženski trio HURRICANE sa atraktivnom i dinamičnom pop brzalicom snažnog ritma i zaraznog refrena HASTA LA VISTA BABY na finalnoj večeri BEOVIZIJE 2020. sasvim očekivano odneo je može se bez sumnje reći zasluženu pobedu. Nećemo se previše upuštati u ličnu analizu vizualno-vokalnog performansa koji su nam u nedelju 1. marta priredile Uraganke Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, osim konstatacije da će uz hit pesmu i sasvim solidnu koreografiju do Roterdama morati ozbiljno da porade na pevanju, budući da Sanja Vučić kao glavni vokal neće moći, nažalost, da odradi posao i za druge dve devojke.

Od divljenja do zgražavanja

Ono na šta ćemo staviti akcenat jeste to kako je publika u Srbiji i inostranstvu doživela ovogodišnje srpske predstavnice na Evroviziji 2020. Činjenica je da, bar kada je o Balkanu reč, Srbija ima ozbiljnog favorite za visok plasman. Većina domaćih glasača oduševljena je izborom, i jednoglasna je u tome da nam je ovaj trio verovatno nešto najbolje što smo na Evroviziji ponudili od Molitve Marije Šerifović.  Sa time se slažu i komšijski Eurosong fanovi, koji veruju da će Srbija na Eurosong 2020. u moru balada brzim ritmom zapaliti scenu u Roterdamu i sigurno ući u TOP 5 finalista.

Međutim, EVROPA nije tako sigurna. Dobar deo komentara stranih ljubitelja Evrovizije, na vest o srpskim predstavnicama na zvaničnim profilima EUROSONG-a na društvenim mrežama dele mišljenje da je Srbija napravila dobar izbor sa grupom HURRICANE.

Nažalost, to nije i većinsko mišljenje. Naime, ogroman je broj okorelih fanova najvećeg muzičkog takmičenja na planeti koji pesmu HASTA LA VISTA BABY smatraju jeftinom i zastarelom, citiramo – KAO DA DOLAZI IZ 2008, kopijom Kiparske pesme Fuego iz 2018, ženske vokale ocenjuju kao horor koji treba mutirati, a Srbiji savetuju da shvati da nije Kipar ili Malta, i da ponudi nešto ozbiljnije, prigodnije za 21. vek.

Nisu oduševljeni ni lepotom devojaka (prema nama, o lepoti ove tri Amazonke ne treba ni govoriti, ali se ukusi razlikuju), te se u komentarima ističe da i “Srbija ove godine na EUROSONG šalje transvestite”!

Iznenađenje večeri svakako je bio Jutjuber Andrija Jo, koji, sasvim zanimljivo – nije dobio nijedan negativan komentar od stranih gledalaca Beovizije 2020. i koga su mnogi poželeli na evrovizijskoj sceni.

Šta vi mislite o našem ovogodišnjem predstavniku na EVROVIZIJI?

Continue Reading
Advertisement