Connect with us

FILM

Dijana Požarskaja, zvezda filma HOTEL BEOGRAD – Miloš Biković je SRPSKI SUPERMEN!

Published

on

Iako je distribucija novog filma Miloša Bikovića u srpskim bioskopima odložena do završetka vanrednog stanja u Srbiji uvedenog zbog epidemije korona virusa, Hotel Beograd nakon samo nekoliko dana uspešne kampanje posle premijere početkom marta izazvao je veliku pažnju domaće publike.

Pročitajte još MILOŠ BIKOVIĆ o filmu HOTEL BEOGRAD: Doveli smo NAJSKUPLJU rusku TV i filmsku franšizu u SRBIJU! Nema budžeta za takvu REKLAMU!

Sjajna romantična komedija nastala u rusko-srpskoj koprodukciji za kratko vreme izmamila nam je osmeh na lice, i pozicionirala se kao verovatno najgledaniji ovogodišnji domaći filmski hit – kada konačno dospe na veliko platno što svi željno iščekujemo.

Govoreći o iskustvima sa snimanja lepa ruska glumica Dijana Požarskaja, koja nam u filmu dočarava rolu buduće Bikovićeve neveste, nije krila oduševljenje Srbijom.

– Bez sumnje Hotel Beograd će biti moj najdraži film u karijeri. Verovatno ću imati ozbiljnijih projekata i uloga, ali zauvek ću ga pamtiti baš zbog toga što sam imala priliku da više od mesec dana provedem u vašoj zemlji i upoznam Srbe. Nema drugarice koja mi nije pisala nakon što su pogledale film, da i one žele da se udaju za Srbina – poručuje Požarskaja dodajući da je tokom boravka u našoj zemlji imala velikih problema sa ishranom.

– Prvog dana kada sam došla i videla šta se nudi od hrane, a to su bili svi vaši gurmanluci od pita, preko ćevapa, kobasica, ajvara, rakije… znala sam da ću na neko vreme morati da se oprostim od dijete i prepustim srpskim čarima – kaže glumica koja je i sama bila iznenađena što se posle snimanja nije nimalo ugojila.

Pročitajte još RECENZIJA: Evo zašto MORATE pogledati HOTEL BEOGRAD, iliti BOGU HVALA – ovu ljubavnu „pesmu“ nisu pisali BUBA I JALA!

Međutim, nije samo hrana bila ta koja ju je u Srbiji oduševila. Mada je sa Bikovićem već glumila u seriji Hotel Eleon, i njihovi likovi Daša i Paša imaju svojh hašteg na internetu, priznala je da je Miloš u međuvremenu postao velika zvezda.

– Miloš Biković je srpski supermen. Osim toga što je sjajan glumac, on je veoma inteligentan i harizmatičan. Ima holivudsku magiju i s pravom se može smatrati vašom najvećom filmskom zvezdom – smatra ruska glumica.   

Foto Promo

Advertisement