Connect with us

FILM

OTKRIVAMO! Miloš Biković NAJPLAĆENIJI glumac u Rusiji: Evo koliko je ZARADIO za ulogu u hit filmu SLUGA

Published

on

Srpski ponos i dika, uz Novaka Đokovića naš najbolji ambasador u svetu, Miloš Biković postao je najplaćeniji glumac u Rusiji. Tamošnji mediji javljaju da je sa zaradom prestigao i glumca Aleksandra Petrova, miljenika ruske publike (posebno ženske), koga su i gledaoci u Srbiji zavoleli u filmovima “Led”, “Led 2”, “Sila privlačnosti”, “Invazija” i “T-4”. Tome je ponajviše doprineo uspeh najgledanijeg ruskog filma svih vremena “Sluga”, koji je protekle zime pokorio i domaće bioskope. Sa budžetom od skromnih (za ruske uslove) dva miliona evra, ova popularna komedija na bioskopskim blagajnama inkasirala je basnoslovnih 50 miliona evra! Ovaj uspeh učinio je Miloša Bikovića trenutno najpopularnijim glumcem u Rusiji, čiji jedan snimajući dan košta – PAPRENO.

PROČITAJTE JOŠ: JUŽNI VETAR 14. epizoda – EVO koliko će trajati POSLEDNJA EPIZODA! A mi vas pitamo – KOJI od ova četiri lika će UMRETI U FINALU?

Do prošle godine na prestolu najpopularnije muške filmske zvezde suvereno je vladao Aleksandar Petrov. Za njegov angažman reditelji su morali da izdvoje 250.000 rubalja, odnosno 3.100 evra, koliko staje jedan snimajući dan junaka filma “Led”. Pre njega vodeći glumac ruske kinematografije bio je Danila Kozlovski, zvezda filma “Bezdušni” i “Viking”, čija zarada na godišnjem nivou iznosi milion i 250 hiljada evra. On je i dalje jedan od 10 najplaćenijih glumaca u Rusiji. Ipak, uspeh “Sluge” lansirao je Bikovića na sam vrh ove liste.

Najpopularniji i najplaćeniji ruski glumci: Miloš Biković, Aleksandar Petrov i Danila Kozlovski

Kako prenose ruski mediji, Miloš je za samo jedan snimajući dan komedije “Sluga” dobijao 420.000 rubalja (oko 5.200 evra). Budući da je snimanje filma trajalo 39 dana, računica kaže da je srpski glumac zaradio više od 200.000 evra! Visinu ovog honorara obezbedila mu je popularnost koju je stekao ulogama u hit seriji “Kuhinja”, kao i filmovima “Led” i “Izvan stvarnosti”. S obzirom na to da je “Sluga” postigao nezapamćeni uspeh u Rusiji, u februaru je odlučeno da se snimi nastavak ove komedije. Prva klapa bila je zakazana za leto, ali usled pandemije korona virusom postoji mogućnost da se ona odloži za drugi deo ove ili za 2021. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Ubice mog oca 4 (8. epizoda, 20. april, Nova S, 21.00) – Aleksandar i Mirko kreću u akciju koja će preokrenuti sve!

Još nije potvrđeno da li će Miloš Biković reprizirati ulogu razmaženog i bahatog bogataša Griše, koja ga je učinila najtraženijim glumcem u Rusiji. Budući da uspeh filma ponajviše počiva na ovom liku, autorima bi angažovanje srpskog glumca bila sigurna garancija za uspeh na blagajnama. U tom slučaju, ne sumnjamo da će morati još više da odreše kesu.

Foto Promo

Advertisement