Connect with us

Top Story

JUŽNI VETAR FINALE Miloš Biković konačno otkrio: JUŽNI VETAR 2 stiže u februaru 2021! A evo i kad druga sezona SERIJE

Published

on

I… Konačno se dogodilo! Odgledali smo poslednju epizodu prve sezone serije „Južni vetar“, i kao što smo i očekivali – oduvala nas je. Recenzija vas očekuje odmah ujutru, kad malo saberemo utiske i, priznaćemo, pogledamo još jednom, a sada koristimo priliku da damo siže naših uzburkanih osećanja, ali i prenesemo deo intervjua koji je glavni glumac Miloš Biković u uživo uključenju na Instagramu „dao“ najvatrenijim obožavaocima.

Pročitaj još Južni vetar 14. epizoda ONLINE – JUŽNI VETAR gledaj uživo! Evo kako da pogledate celu seriju ONLINE!

Od prve sekunde lajva, Bikovićevo uključenje pratilo je približno 40.000 pratilaca iz svih delova sveta, a među poznatima koji su se uključili da pozdrave Miloša i čestitaju ekipi serije na velikom uspehu bili su naš najpoznatiji teniser Novak Đoković, glumice Sloboda Mićalović, Jelisaveta Orašanin, njihov kolega Mladen Sovilj kog smo gledali i u seriji, a Bikoviću je na sjajnoj epizodi čestitao i brat Miodraga Radonjića.

Pročitaj još Miodrag Radonjić o svom liku iz serije JUŽNI VETAR: BAĆA je kao MAJONEZ – NEZDRAV, a SVI ga VOLE!

– Iako sam već pogledao epizodu, i normalno, znao sve što će se dogoditi, osećanja koja sam imao tokom finala ne mogu vam opisati. Uradili smo sjajan posao i zaista sam ponosan na to – poručio je Biković, dodavši da je u subotu 18. aprila već pročitao scenario za „Južni vetar 2“ koji mu je poslao reditelj i scenarista projekta Miloš Avramović, i da je oduševljen onim što nas očekuje u nastavku filma.

Pročitaj još OTKRIVAMO! Miloš Biković NAJPLAĆENIJI glumac u Rusiji: Evo koliko je ZARADIO za ulogu u hit filmu SLUGA

– Raduje me to što ćemo poraditi malo više na ženskim likovima. Obogatićemo film i seriju sa mnogo zanimljivih ženskih karaktera, koji su, priznajem, nedostajali i u seriji i u filmu – otkrio nam je Biković, i na veliko ushićenje fanova odgovorio na „najskuplje“ pitanje ovih dana – kada će biti premijera filma „Južni vetar 2“.

– Scenario je gotov. Kao što sam rekao, već sam ga pročitao. Čim prođe vanredno stanje počinjemo sa snimanjima, a premijera će najverovatnije biti u februaru. Posle toga ćemo od tog materijala uraditi četiri epizode serije, dok ćemo ostatak materijala od 10 epizoda snimiti tokom leta 2021. godine. Nova sezona serije imaće 14 epizoda kao i ovaj prvi deo –  poručio je Biković.

Foto Promo

Advertisement