Connect with us

Top Story

Miodrag Radonjić o svom liku iz serije JUŽNI VETAR: BAĆA je kao MAJONEZ – NEZDRAV, a SVI ga VOLE!

Published

on

Serija Južni vetar (14. epizoda na programu u nedelju 19. aprila na RTS 1 od 20.15), a pre toga i istoimeni film podarili su nam plejadu likova koji će bez mnogo sumnje obeležiti drugu, pa i treću deceniju 21. veka.

Pročitajte još ŠOK! Miloš BIKOVIĆ slučajno otkrio kada nam stiže JUŽNI VETAR 2! Evo i tačnog datuma…

Uz lik Petra Maraša koji nam je na veliko platno i mali ekran sjajno (mada prema njegovoj oceni ima tu još mesta za usavršavanje) doneo Miloša Biković, njegov večiti saborac Baća (Miodrag Radonjić) svakako je jedan od najvoljenijih junaka „Južnog vetra“.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 14. epizoda – EVO koliko će trajati POSLEDNJA EPIZODA! A mi vas pitamo – KOJI od ova četiri lika će UMRETI U FINALU?

Počevši od neodoljivog uličnog žargona, preko genijalnih modnih kombinacija do legendarnih replika Baća će ostati jedan od kultnih likova domaće kinematografije. „Koliko ćeš mi Srpčića roditi“ poslednja je od velikih Baćinih hit izjava, a istih mu nije manjaklo ni ranije. Sve ovo razlozi su da nam Baća nikad ne dosadi, a evo kako je ovaj lik doživeo onaj koji mu je podario život – glumac Miodrag Radonjić.

Miloš Biković i Miodrag Radonjić kao Maraš i Baća

Pročitajte još JUŽNI VETAR – NAJBOLJI CITATI! MARAŠ rek’o NE MOŽE! A koji je vaš OMILJENI?

– „I majonez je nezdrav, pa ga ljudi ipak vole… Ja kao glumac ne mogu Baću da gledam samo kao negativca, već i kao odanog prijatelja, možda to publika prepoznaje. On bi za Maraša uradio sve, do kraja će ga slepo pratiti i nikada ga neće izdati. Takođe, ima tendenciju da bude veliki Srbin i patriota u sistemu vrednosti u kojem živi – poručuje Radonjić, dodajući da je Baćin lik najviše gradio na ličnom životnom iskustvu, budući da je odrastao na Konjarniku u vreme kada je bilo sasvim normalno da vas zbog dobrih patika izuvaju dok šetate ulicom.

Pročitajte još Miloš BIKOVIĆ o seriji JUŽNI VETAR: Prljave duše poput MARAŠEVE – najteže se ČISTE!

Foto Promo

Advertisement