Connect with us

Top Story

Da li je CAR UMRO? Miloš Biković odgovara na najvažnije pitanje finala serije JUŽNI VETAR! Šta vi mislite?

Published

on

Finalna epizoda serije „Južni vetar“ koju smo gledali u nedelju 19. aprila na RTS 1 od 20.15 ostavila nas je sve sa jednim velikim pitanjem. U obraćanju fanovima na Instagramu po završetku 14. epizode glavni junak serije i filma Miloš Biković pokušao je da nam odgonetne ovu misteriju koja je, priznajemo, bila očekivana. Da li je Car umro?

Pročitajte još Južni vetar 14. epizoda ONLINE – JUŽNI VETAR gledaj uživo! Evo kako da pogledate celu seriju ONLINE!

Odlazak lika Mikija Manojlovića, koji je pre toga u filmu odglumio Dragan Bjelogrlić nekako se naslućivao još od 13. epizode kada je Car polako na Maraša preneo svoju Imperiju, shvativši da je nekadašnji klinac i dripac postao ozbiljan profesionalac i muškarac.

Pročitajte još Miodrag Radonjić o svom liku iz serije JUŽNI VETAR: BAĆA je kao MAJONEZ – NEZDRAV, a SVI ga VOLE!

Primopredaja vlasti po automatizmu u svetu velikih bosova kriminala podrazumeva smrt jednog da bi drugi stupio na njegovo mesto, ali Careva „odjavna“ scena nekako nas nije uverila u to da njegov lik nećemo gledati u nastavku filma i serije. Ipak je CarCar. Ili je, možda, i Caru odzvonilo?

Pročitajte još OTKRIVAMO! Miloš Biković NIJE bio PLANIRAN za ulogu MARAŠA! I još TOP 10 činjenica o seriji JUŽNI VETAR koje niste znali!

„Šta se dogodilo sa Carem na kraju serije?“ glasi jedno od pitanja koje je Miloš Biković dobio tokom Insta intervjua posle velikog finala. Njegov odgovor nije nas ni uverio niti razuverio u to da je sa Carem GOTOVO.

Naime, čini nam se da je napravljena pametna odstupnica za oba scenarija, a evo šta je Biković odgovorio na pitanje „Da li je Car UMRO“?.

– Srušio se pored šanka. Svi smo videli. Doživeo je infarkt – zagonetan je bio Biković, ostavljajući nam prostora za maštu.

Pročitajte još JUŽNI VETAR FINALE Miloš Biković konačno otkrio: JUŽNI VETAR 2 stiže u februaru 2021! A evo i kad druga sezona SERIJE

Iskreno, posle infarkta ne umiru svi. Nismo videli scenu dolaska Hitne pomoći, nije bilo ni kadrova iz mrtvačnice, pa ni sahrane čuvenog Cara. Što kažu – dok ga ne stave u sanduk, pa u zemlju, sve su karte i dalje u igri. Šta vi mislite – Da li je Car UMRO?

Foto Promo

Advertisement