Connect with us

FILM

HIT! Miloš Avramović nam otkriva KO se vraća u filmu JUŽNI VETAR 2! Ovo niste očekivali…

Published

on

Veliko finale „Južnog vetra“ i dalje je tema broj jedan u zemlji, ali i u regionu. Prema zvaničnoj statistici RTS-a uz male ekrane 19. aprila bilo je skoro 2.2 miliona gledalaca u Srbiji čime je „Južni vetar“ još jednom potvrdio da je najgledanija serija u poslednjih 15 godina i svakako fenomen koji je „oduvao“ domaću TV scenu.

Pročitaj još JUŽNI VETAR “RAZVALIO”! Veliko finale gledalo više od DVA MILIONA GLEDALACA!

Međutim, veliko finale je prošlo i većina gledalaca željna novih avantura Maraša i ekipe sasvim logično pita se – šta dalje? Reditelj i scenarista projekta Miloš Avramović, kao i glavni glumac serije i filma Miloš Biković već su nam potvrdili da ćemo „Južni vetar 2“ gledati početkom sledeće godine, najverovatnije u martu 2021, a da će se serija, koja će uslediti nakon premijere filma, sastojati od 4 epizode adaptirane iz filma i još 10 koje će biti snimljene tokom narednog leta.

Pročitaj još Uz Sašu Matića i Toxic TV sinoć bilo 2 miliona gledalaca! Oboreni svi rekordi gledanosti!

Novost je međutim da nam je Avramović otkrio i deo radnje filma, pa evo nekih pikanterija o scenariju na osnovu kog uskoro startuje snimanje „Južnog vetra 2“.

– U filmu ćemo manje da se bavimo nekim kompleksnim zapletima i odnosima između likova. Akcenat će biti na stvaranju žestokog, uzbudljivog bioskopskog hita – kaže Miloš i dodaje:

– Njihovi životi se uvek menjaju, kao i naši. Samo što su naši likovi uvek u punom gasu, u petoj brzini. U filmu se Nenad Maraš vraća u Beograd i događaji koji slede nakon toga će promentiti sve, i pripremiti teren za nove avanture koje nas čekaju u seriji – objasnio je reditelj. Pročitaj još OTKRIVAMO! Miloš Biković NAJPLAĆENIJI glumac u Rusiji: Evo koliko je ZARADIO za ulogu u hit filmu SLUGA

Foto Promo

Advertisement