Connect with us

Top Story

Kristijan Golubović o seriji JUŽNI VETAR: Obožavam BIKOVIĆA, ali on je za romantiku. Ko Bred Pit – GRČI se, a muškarčić je

Published

on

Serija „Južni vetar“ fenomen je koji ne jenjava. Tako je svoje mesto u miljeu onih koji su se dotakli dela Miloša Avramovića, čije je finale pogledala gotovo trećina Srbije, našao i neko ko je „Južni vetar“ živeo. Naravno, reč je o Kristijanu Goluboviću, koji je posle osam godina služenja zatvorske kazne od pre nekoliko dana ponovo na slobodi, a prvu priliku za gostovanje, i to u emisiji Ami G Show iskoristio je da prokomentariše „Južni vetar“.

Pročitaj još HIT! Miloš Avramović nam otkriva KO se vraća u filmu JUŽNI VETAR 2! Ovo niste očekivali…

Golubović se, pre svega, osvrnuo na navodne novinske napise prema kojima je on sa prozora molio ekipu „Južnog vetra“ da ga prime u seriju dok su snimali u zatvoru „Zabela“ gde je on služio kaznu.

– To je novinarska patka. To što su oni prikazali u seriji „Južni vetar“ 40 godina je bio moj način mog života. Pogrešan put, ali moj i bilo je tako kako je bilo. I sad, ja kao neko ko je bio najbolji u branši, moram da molim za neku ulogu. Meni ne treba da glumim. Ja sam „Južni vetar“ živeo – poručio je Golubović, objasnivši da je lično zvezda serijala glumac Miloš Biković tražio da Maraš u seriji bude smešten u njegovoj ćeliji.

Miloš Biković Južni vetar

Pročitaj još ŠOK! Miloš Biković se POVLAČI iz JAVNOSTI! Fanovima poručio – VIŠE ME NEĆETE GLEDATI!

– Čuo sam da je on tražio da se za snimanja koristi moja soba, broj 22. Pretpostavljam zbog toga što sam važio za najčistijeg i najpedantnijeg zatvorenika. Mene su zbog toga premestili pet soba dalje, kod nekih prijatelja. Jednog dana, pošto ja uvek nešto dobacujem, gledao sam ih kroz prozor dok su snimali. Bilo je mnogo statista, stao sam na prozor da pozdravim momke, i dobacio im „U, gde ste našli ove, pravi ste robijaši“. Sećam se da je tu sedeo onaj sa bradicom, Miodrag Radonjić i da je zgranuto gledao ka meni, valjda zbog toga što me je prepoznao. I onda ispada kao da sam ja neki jadnik koji moli za kadar – objasnio je celokupnu situaciju Golubović, a ekipi serije poručio – Neka me angažuju pa će da vide šta je „Južni vetar“.

Pročitauj još ŠOK! Miloš BIKOVIĆ slučajno otkrio kada nam stiže JUŽNI VETAR 2! Evo i tačnog datuma…

Takođe, on je prokomentarisao i seriju ističući da nije baš oduševljen onim što je video.

– Obožavam Bikovića, ali on je za romantiku. Da se ne lažemo, momak je „Plava laguna“ fazon. On je naš Bred Pit. Lep, ali kao i Pit, nije mi on za takve uloge – šta se grči, a u stvari je onako muškarčić. Oni su u seriji mislili ako se mnogo deru i psuju, pa onda izvade glok, da su zbog toga opasni momci.Prevarili su se. Trebalo je da uzmu jake ljude iz hronike, da im objasne kako se snimaju ti kadrovi gde se prikazuju brutalnosti. Nije mi ostavila neki utisak ta serija.

Foto Internet, Promo

Advertisement