Connect with us

TV

Snimanje serije VREME ZLA pomereno za AVGUST! U jednoj od glavnih rola ŽARKO LAUŠEVIĆ

Published

on

Usled situacije sa pandemijom koronavirusa još jedan od kapitalnih TV projekata, serija “Vreme zla” po trilogiji romana Dobrice Ćosića, koju kao autor i izvršni producent potpisuje glumac Goran Šušljik, dobio je novi datum početka snimanja.

Pročitaj još Milan Marić igra Čedomira Jovanovića u seriji “Porodica”: “Državni službenik” hapsi Slobodana Miloševića?

Kako otkriva Šušljik vreme izolacije iskoristio je za rad na trećoj ruci ruci scenarija koji po motivima iz Ćosićevih romana („Vernik„, „Grešnik“ i „Otpadnik„) piše Sanja Savić Milosavljević. Uporedo sa tim, sa rediteljem Ivanom Živkovićem bavio se kastingom, te je otkrio da će se u seriji uz Žarka Lauševića kome je pripala jedna od glavnih rola, u seriji pojaviti još 20 fantastičnih glumaca. 

Pročitaj još Miloš AVRAMOVIĆ otkriva – već se radi na idejama za JUŽNI VETAR 3! A evo i šta nas očekuje u nastavku!

– Snimanje “Vremena zla”, nažalost, morali smo da pomerimo zbog vanrednog stanja. Pomerili smo ga, praktično, onoliko koliko smo stajali zbog vanrednog stanja, tako da će ono početi oko 1. avgusta – kaže Šušljik, dodajući da je osim o novim TV projektima tokom karantina razmišljao i o budućnosti srpskog pozorišta.

Pročitaj još Pročitaj još HIT! PORED TEBE – prvi srpski film o epidemiji KORONA VIRUSA!

– Ne mogu ni da zamislim pozorište u kom glumci rade bez međusobnog kontakta, dok u publici nema gotovo nikoga. A to je budućnost, koja nam, nažalost, ozbiljno preti – prokomentarisao je Šušljik mogući razvoj rada u pozorištu u uslovima nastavka opasnosti od koronavirusa.

Foto Promo

Advertisement