Connect with us

FILM

HIT! Sloboda Mićalović ŠEFICA PODZEMLJA u filmu JUŽNI VETAR 2! Maraše, spremi se da budeš ZGAŽEN!

Published

on

Kako se već sada može naslutiti i posle JUŽNOG VETRA duvaće JUŽNI VETAR. Nove vesti o nastavku kultnog filma i serije reditelja Miloša Avramovića, sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem u glavnim rolama Maraša i Baće, pristižu svakodnevno. I svaka nas bez mnogo sumnje uverava u to da će drugi deo filma, kao i novi ciklus serije biti još veći hitovi.

Pročitaj još MILOŠ TIMOTIJEVIĆ, zvezda serija BESA i hita JUŽNI VETAR – Nije sramota ljubiti muškarca, strašno je biti NEPISMEN u 21. veku!

U prilog tome stiže nam i sjajna vest da je učešće glumice Slobode Mićalović, na želju Avramovića, gotovo pa sto odsto sigurno, kao i da će lik koji će ona glumiti u ovom projektu „zapaliti“ obožavaoce JUŽNOG VETRA.

Pročitaj još TOP 10 KLJUČNIH STVARI koje znamo o novom domaćem akcionom blokbasteru “MONOPOL: Preživi dok ne svane”

Naime, Avramović je Slobodi namenio rolu ženskog šefa mafije kojoj će najveći TRN U OKU, pogađate, biti niko drugi nego – Petar Maraš!

Pročitaj još Miloš AVRAMOVIĆ otkriva – već se radi na idejama za JUŽNI VETAR 3! A evo i šta nas očekuje u nastavku!

Sloboda će se ovom ulogom prikazati u potpuno drugačijem svetlu. Glumiće beskrupuloznu mafijašicu koja odlično barata oružjem. Trn u oku biće joj Maraš i njegovi ortaci koje neće da moli da privoli da rade za nju – navodi se u izjavi domaćim medijima, a dok se i zvanično ne potvrdi učešće Slobode Mićalović u filmu JUŽNI VETAR 2, ostaje nam da maštamo kako bi Sloboda izgledala u roli šefice podzemlja.

Nama se ideja dopada! U svakom slučaju, „Ubice mog oca 4Slobodi su bile sjajan teren za uhodavanje u novi lik.

Foto Promo

Advertisement