Connect with us

FILM

Estradne zvezde i političari utrkuju se za uloge u filmu JUŽNI VETAR 2!

Published

on

Nešto malo više od mesec i po dana ostalo je do početka snimanja drugog dela filma JUŽNI VETAR.

Pročitaj još BIOSKOP ponovo RADI! Ali na OTVORENOM! Od 1. juna filmove gledamo na Adi Ciganliji

Prva klapa, kako saznajemo, trebalo bi da padne 22. jula, dok je snimanje druge sezone serije prolongirano za proleće 2021. Pripreme se privode kraju, traže se lokacije za snimanje, glavni glumci će uskoro da prionu na učenje teksta… A za to vreme, reditelju Milošu Avramoviću ne prestaje da zvoni telefon. Mnogi glumci bi želeli da budu deo njegovog uspešnog projekta. Nije im bitna ni uloga ni minutaža na velikom ekranu, dovoljno je samo da se pojave. Makar u jednom kadru. Svesni su koliku popularnost donosi Južni vetar, koji uz film Zona Zamfirova drži rekord po broju gledalaca u bioskopu, pa žele da ga pribeleže u svoju biografiju.

Pročitaj još HIT! MILOŠ BIKOVIĆ bi voleo da igra ARKANA, CECA želi VUKA KOSTIĆA u ulozi pokojnog supruga!

Međutim, Avramović ne planira da previše širi ekipu u filmu, ali će zato u seriji biti prostora za nove likove.

– Imaćemo internacionalnu podelu i neke naše nove glumce ćemo angažovati. Biće baš mnogo novih imena, jako zanimljivih uloga i dva, tri imena zvučna u svetu – rekao je reditelj, dodajući da je do sada imao nekoliko hiljada poziva od glumaca iz cele zemlje.

Pročitaj još HIT! Sloboda Mićalović ŠEFICA PODZEMLJA u filmu JUŽNI VETAR 2! Maraše, spremi se da budeš ZGAŽEN!

– Nije tu reč samo o poznatim imenima. Mnogo je tu početnika, potpuno anonimnih ljudi, ali i političara, estradnih zvezda i javnih ličnosti koje smatraju da bi im rola u JUŽNOM VETRU bila veoma važna stavka u karijeri – poručuje Avramović koji je pikirao Slobodu Mićalović za ulogu ženskog narko bosa. Spominju se i Nataša Ninković i Nina Janković, kao žensko pojačanje. A koga biste vi voleli da gledate u nastavku?

Foto Promo

Advertisement