Connect with us

Top Story

HIT! Snimanje pete sezone serije UBICE MOG OCA počinje u AVGUSTU!

Published

on

Mladog glumca Marka Vasiljevića (28) upoznali smo u filmu „Zaspanka za vojnike“ gde nam uz radoša Bajića dočarao rolu srpskog vojnika Stevana Jakovljevića. Mada je u svet ispred kamere zakoračio glavnom ulogom, Vasiljević je uspeo da odgovori izazovu i već u narednim projektima nastavi istim tempom.

Tako smo ga gledali kao inspektora Gorana Dragojevića u seriji „Ubice mog oca„, a sada u Telekomovom projektuTajna vinove loze“ igra ponovo jednu od glavnih uloga – Marka, sina glavne junakinje Vere, koju tumači Sloboda Mićalović.

Kako i sam kaže, sa Slobodom je izgradio odličan odnos još na setu četvrte sezone serije Ubice mog oca, a nastavak saradnje ga više nego raduje.

– Imam toliko reči hvale za tu osobu da ne znam šta bih pre rekao. Velika je žena i velika glumica… U seriji, bar ovaj deo ekipe koji snima sa mnom, pojavljuju se i Vojin Ćetković, Dara Džokić, Vanja Nenadić, Dragan Sekulić i Dragan Petrović, koji mi igra brata. Stvarno se osećam privilegovanim što sam u ovakvoj glumačkoj ekipi – kaže za “BlicMarko Vasiljević, otkrivši i neke detalje o nastavku najpopularnije krimi drame na ovim prostorima.

Naravno, reč je o petom ciklusu serije „Ubice mog oca„, koji, kako kaže Vasiljević, počinje da se snima za nekoliko meseci.

– Snimanje se očekuje sredinom ili krajem avgusta. Iskreno da vam kažem, taj odgovor vam može dati samo scenaristkinja Nataša Drakulić. Jedino ona zna šta će se desiti u nastavku – poručuje glumac, opisujući svoj lik u seriji „Tajna vinove loze“ kao potpuno drugačiji u odnosu na junaka kog je dočarao u „Ubicama„.

–  Primeran je i požrtvovan. Između ostalog, i lik se zove Marko. Mene je kod ovog lika privuklo i to što on, sticajem okolnosti, od dečaka postaje muškarac. Odjednom on postaje glava porodice. Zanimljiv je i odnos sa majkom, sa kojom ima više drugarski nego klasičan odnos sin – majka – zaključuje Vasiljević.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement