Connect with us

Top Story

ZBOG RUŽICE JE ŽELEO DA SE PROMENI: Stefan Vukić otkriva sve o ulozi Džonija i ko mu je omiljeni lik u seriji “Preživeti Beograd”!

Published

on

Serija koja je osvojila sve generacije, “Preživeti Beograd” produkcijske kuće Contrast Studios ulazi u finale emitovanja – gledaoci koji su pratili avanture Ružice, Nevene, Ljudmile i Marine, imaće priliku da već u subotu od 22.00 gledaju pretposlednju epizodu. Serija je doživela veliki uspeh, mlađe ali i one starije generacije su se poistovetile sa mnogim likovima, zbog čega nema sumnje da željno iščekuju da vide kako će se završiti priča o četiri devojke koje iz svojih ušuškanih sredina dolaze u Beograd kako bi obezbedile sebi bolju budućnost.

Pročitaj još Počinje snimanje filma i serije ZLATNO DOBA – u glavnim ulogama Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović i DRAGAN BJELOGRLIĆ!

Jedan od likova kog Marina, Ružica, Nevena i Ljudmila upoznaju tokom boravka u Beogradu je Žankov drug, gradski momak Džoni, kog tumači glumac Stefan Vukić. Nakon nekoliko epizodnih uloga, Stefan je kroz ulogu Džonija u seriji “Preživeti Beograd” uspeo da pokaže svoj talenat. Upravo sa njim smo razgovarali u susret emitovanju pretposlednje epizode ove mladalačke serije. Za početak smo Stefana pitali da opiše Džonija u tri reči, ali i da gledaocima otkrije po čemu su Džoni i on slični, a po čemu različiti.

– Lud, dobar, nenormalan (smeh). Svakako da jesam nešto svoje uneo u Džonijev lik. Slični smo po spontanosti i šaljivosti, s tim što je Džoni nema obzira prema drugima, to je jedna od razlika – rekao je Stefan.

Od samog početka emitovanja serije, publika je bila oduševljena pričom i likovima, a nas je zanimalo kakve komentare je Stefan čuo o Džoniju.

– Ono što sam imao priliku da čujem od ljudi, jeste da im se Džoni baš svideo. Ne kažu zbog čega, uglavnom kad me vide kažu: “Džoni je car” – kaže mladi glumac.

Pročitaj još HIT! Snimanje pete sezone serije UBICE MOG OCA počinje u AVGUSTU!

Gledaoci su Džonija upoznali kao Žankovog druga, a po njegovom odlasku u Ameriku, Džoni je započeo prijateljstvo sa Ružicom. S obzirom na to da je Džoni urban momak, a Ružica devojka iz unutražnjosti, Stefan je otkrio kako je njihovo druženje uspelo da ga promeni nabolje.

– Ne znam baš da li je uspela da ga promeni kroz druženje, ali pošto se njemu nešto svidelo kod Ružice, kao da je malo krenuo da se “profinjuje” – rekao je Stefan.

Stefan je najviše scena imao sa Jovanom Milovanović (Sonja), Ninom Nešković (Ružica) i Dejanom Maksimovićem (Žanko), i kako kaže, sa svima se odlično slagao tokom snimanja.

– Sa Jovanom sam baš dobro radio , u drugoj sezoni sam dosta scena imao sa Ninom, s njom mi je bilo baš lepo, imali smo dosta improvizacija – otkrio je Vukić.

Pročitaj još 27. Festival evropskog filma Palić u novom terminu od 8. do 14. avgusta! Festival otvara film IME NARODA, a zatvara HOTEL BEOGRAD!

S obzirom na to da je ovo prva velika Stefanova uloga, zanimalo nas je šta mu je donela serija ”Preživeti Beograd”.

– Serija “Preživeti Beograd” mi je donela lepo iskustvo i veliko uživanje u radu i u igranju ovog lika, meni se Džoni baš dopao – rekao je Stefan i dodao da je njegov omiljeni lik u seriji Koki, kog igra Lazar Nikolić.

Za kraj, Džoni nije hteo da otkriva šta će se događati u poslednje dve epizode sa Džonijem, njegovim odnosom sa Ružicom, ali i Žankom koji se iznenada vraća u Beograd, već je pozvao publiku da ostane uz “Preživeti Beograd”.

Pročitaj još Jelena Obućina i Goran Dimitrijević zaštitna lica nove televizije NEWSMAX ADRIA!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement