Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

Published

on

Još samo jedan dan deli nas od nastavka uzbudljivih dešavanja u seriji IGRA SUDBINE čiju 106. epizodu gledamo 7. jula na TV Prva.

Pročitajte još LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

Na nazovimo to „informativnom razgovoru“ u njenoj radnoj sobi Ada preti Luki i traži od njega da što pre pronađe mesto na kom će živeti sa svojom ženom. Luka je rešen da ne popusti pred majčinim zahtevom i sprema se da joj odgovori kontra-pretnjom…

Pročitaj još ŠOK! Milina ljubav vratiće Aleksu iz MRTVIH! On će POMERITI PRST! Ali to nije…

Sofija za to vreme koristi svaki trenutak da Adi zagorča život i jasno joj stavlja do znanja da je na pragu da joj uzme sve! Samo je pitanje trenutka kada će Ada Kanački biti zbačena sa svog trona.

Matija, njen mili rođak, a u stvari lisac sa dva lica, oduševljen je činjenicom da Aleksa leži u komi, ali bi ipak više voleo kada bi njegov bivši rođak bio mrtav. I to ne krije…

Pročitaj još Petar Benčina za FILM I TV o serijama TRI MUŠKARCA I TETKA i JUŽNI VETAR – MARAŠ mi nije bio SUĐEN!

Strahinja nastavlja da se ponaša ironično i grubo prema Nadi, ali njoj takvo ponašanje počinje da smeta… Možda se kod nade, ipak, rađaju neka osećanja prema Strahinji. Ili nam se to samo čini?

Pročitaj još HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

I za kraj, „Igra sudbine“ ne bi bila „Igra sudbine“ da nas ne počasti poštenom svađom. Posle Mile, u otvoreni konflikt sa Unom ulazi i Jelena. A razlog je, naravno – Matija.

Pročitaj još LUKA i SOFIJA u PROBLEMU! Ada će ih izbaciti IZ KUĆE!

Foto Promo

Advertisement