Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO: Ovo su NOVE SERIJE koje ove jeseni gledamo na TV!

Published

on

Kada je reč o TV produkciji ova godina od starta bila je u znaku velikih očekivanja. Proizvodnja domaćih serija u protekloj sezoni bila je u punom zamahu, a u jednom trenutku za 2020. zakazano je bilo više od 30 novih naslova. I onda se dogodila pandemija korona virusa. Prema nekim izveštajima, filmska i tv industrija među svim privrednim granama, na globalnom nivou pretrpela je najveću štetu.

Pročitajte još Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

Mnogobrojne serije su ukinute, aktuelne sezone i snimanja novih epizoda prekinuta, a premijere – odložene. Kada je reč o produkciji u Srbiji gledaoce će obradovati vest da naše ekipe, već naviknute da i u najgorim mogućim uslovima ponude vrhunski sadržaj, uz manje teškoće uspešno su odgovorile na sve izazove, te nas već ove jeseni samo na kanalu Superstar TV očekuje sjajna ponuda. Biće tu i novih, ali i nastavaka serija koje smo ranije zavoleli. Ako nam leto i ne bude nešto toplo, jesen na malom ekranu, zahvaljujući Superstar-u biće  VRELA. A evo i koji su to novi zanimljivi naslovi koji nas očekuju u predstojećoj sezoni.

Pročitajte još 10 srpskih filmova kojima je KORONA rekla STOP! Kada ćemo gledati FILMOVE čije je premijere ODLOŽIO VIRUS?

Neki bolji ljudi

Serija Neki bolji ljudi

Neki bolji ljudi porodična je serija čije glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Dramsku radnju pokreću događaji koji protagoniste dovode u situacije kroz koje će se ispoljiti njihovi lični interesi i ambicije, prožeti jakim međusobnim emocijama.

Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim stanovima predstavljaju idealan teren za sukobe generacija i sistema vrednosti ali i fini humor. Đuro (Nebojša Ljubičić) i njegova žena Jovanka (Gordana Đurđević) pripadaju posleratnoj, bejbi bum generaciji koja se školovala, radila i vaspitala decu u socijalističkom duhu.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Ovo su najgledanije domaće serije svih vremena! SELO GORI… i RANJENI ORAO bez konkurencije!

Dragan (Milovan Filipović) i Marija (Milena Vasić) su predstavnici generacije X koja je najbolje godine svog života potrošila tokom devedesetih godina 20 veka prošlog veka. I dok je Marija uspela da se visoko pozicionira u poslovnoj hijerarhiji, Dragan je prihvatio ulogu domaćice u kući.

Nikola (Nikola Stanković), Sara (Jovana Milovanović) i Filip (Uroš Drobac) su deca novog milenijuma, generacija kojoj je život na mreži podjednako važan kao i realnost. Ipak, kad ih sustignu iskonski porivi, kao što je ljubav, biće prinuđeni da se okrenu sebi i suoče sa osećanjima. Tada polako počinju shvatati da se u virtuelnom svetu ne možeš sakriti od stvarnosti.

Porodica GraovacUrošević je opd konstantnim pritiskom s kojim se nosi kako zna i ume, a prilično često niti zna, niti ume. Decu pritiskaju izazovi i iskušenja odrastanja, očekivanja roditelja i sami roditelji; roditelje pritiskaju bračni problemi i deca, a babu i dedu – porodični i egzistencijalni problemi. Kako će se naši junaci sa njima nositi i da li će posle svega postati neki bolji ljudi, ostaje da se vidi.

Serija od 66 epizoda emitovaće se ove jeseni na Superstar TV i TV Pink

Pročitajte još Prva klapa filma JUŽNI VETAR 2 odložena za avgust! Avramović OTKRIVA – u nastavku sledi OSVETA BUGARA!

Tajna vinove loze

Milica-Zaric-i-Vojin-Cetkovic-Tajna-vinove-loze
Milica Zarić i Vojin Ćetković u seriji Tajna vinove loze

Tajna vinove loze je nova domaća telenovela koja će se emitovati od jeseni 2020. godine na Superstar TV.

Novi zajednički projekat Telekoma Srbija i MetRo Production  u glavnim ulogama je spojio partnere i supružnike Vojina Ćetkovića i Slobodu Mićalović. Serija će imati 36 epizoda i nastala je po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović.

Sloboda-Micalovic-Tajna-vinove-loze
Sloboda Mićalović u seriji Tajna vinove loze

Porodica bogatog tajkuna Vuka iz Subotice krije mnoge tajne, ali i Vera, samohrana majka tri sina iz Negotinske Krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Serija o neverovatnoj, dramatičnoj priči, prepliće naizgled nepovezane sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice, čije su intimne sage obavijene tajnama, lažima i prećutkivanjima, suzama, poljupcima i udarcima. Nema porodice bez tajne. A u vinu je istina! Da li je?

Pročitajte još Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

U seriji će igrati i Nebojša Milovanović, Sena Đorđević, Marko Vasiljević, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Milica Zarić, Miodrag Krivokapić, Anita Mančić, Dara Džokić…

Klan

Premijera nove krimi serije Klan u produkciji Telekoma Srbija i Firefly planirana je za kraj 2020. na kanalima Superstar TV i RTS 1.

Glumačku podelu čine neafirmisani glumci koji su uloge dobili na kastingu. Među novim licima koja su dočekala svojih „pet minuta slave“ su i mlade glumice Milena Božić i Anđela Popović. Reditelj serije je Slobodan Skerlić, i upravo na njegovu inicijativu okosnicu glumačke postave serije Klan čine mladi i neafirmisani glumci. A o čemu se radi u seriji?

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Dva provincijalna probisveta, uprkos brojnim preprekama, uspevaju da se svojim beskrupuloznim i surovim akcijama uzdignu u sam vrh podzemlja. Ubistvo Tigra, najvećeg mafijaškog bosa ovog dela Evrope uzdrmalo je do dna srpsko podzemlje. Mnogi žele da zauzmu njegovo mesto, karte se ponovo dele, svi žele svoje parče plena i spremni su na sve da bi ga osvojili… Na marginama tog sveta, Šok i Paša, provincijalci i ne preterano uspešni sitni lopovi, tek počinju svoju karijeru koja će ih dovesti do neslućenih visina.

Zamišljena kao dubok i do sada neviđen uvid u samo srce kriminalnih organizacija i njihovih mnogobrojnih poslova, ova savremena akciona drama furioznog ritma prati uzdizanje dva sitna kriminalca u svetu srpskog podzemlja.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Ovo su najgledanije domaće serije svih vremena! SELO GORI… i RANJENI ORAO bez konkurencije!

Močvara

Serija „Močvara“ pripada popularnoj, ali prilično zahtevnoj podvrsti trilera. Napeta policijska potraga za manijakalnim serijskim ubicom otkriva mračne tajne iz prošlosti i uvlači junake u spirale prevara, laži i tragičnih životnih iskušenja. U uzavrelom Beogradu manijak na izuzetno surov, ritualan način ubija tri žene. Žrtve povezuje slobodan stil života i to što su majke muške dece. Sva trojica sinova nemaju očeve, o čemu odbijaju da govore.

Glavni junak priče je policijski inspektor Nikola (Goran Bogdan), inače bivši huligan. On mora da se suoči sa sopstvenom prošlošću, kako bi otkrio surovog ubicu. Što mu je bliže u istrazi, Nikola je sigurniji da njega i ubicu nešto suštinski povezuje.

U „Močvari“ se prepliću greh i žudnja, ljubav i mržnja, ali i prijateljstvo koje počiva na zločinu i tajnama. Isto tako, ovo je priča o ljudima koji su istovremeno spasitelji i mučitelji, žrtve i dželati. Najzad, „Močvara“ je i priča o gradu koji lagano tone u močvaru prošlosti.

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Ovo je serija od koje mogo očekuju filmski poznavaoci, s obzirom da je scenaristkinja Milena Marković, a reditelj Oleg Novković. Uz Bogdana u seriji igraju još Stefan Trifunović, Boris Isaković, Nada Šargin

Državni službenik 2

Druga sezona kriminalističke televizijske serije Državni službenik emitovaće se tokom 2020 na Superstar TV i ima 12 epizoda.

U nastavku, uz mnogo obrta, pratićemo zanimljive zaplete, a u fokusu radnje ovog puta biće teme koje se dotiču sajber kriminala, IT tehnologije i uticaja društvenih mreža na javno mnjenje.

Akciona serija Predraga Gage Antonijevića iDimitrija Vojnova, u produkciji Telekoma Srbija i Filma Danas, već prvom sezonom nesumnjivo je uvela nove standarde u televizijskom sadržaju kod nas, prikupivši svu pažnju i simpatije gledalaca.

Državni službenik – druga sezona

Pročitajte još Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Ekipi vrhunskih glumaca iz prve sezone poput Milana Marića, Žarka Lauševića, Nebojše Dugalića, Marte Bjelice i Ljubomira Bulajića, pridružuju se Nikola Rakočević, Petar Benčina, Tanasije Uzunović, Miodrag Krstović i mnogi drugi, a koje su njihove uloge u lavirintu intriga gledaoci će moći da saznaju uskoro na Superstar TV.

Hotel Balkan

Hotel Balkan“ je prva telenovela „Bosonoga produkcije“ i Telekoma Srbija koja povezuje prostor Banjaluke, Beograda i čitave regije kroz modernu, melodramsku priču o jednoj uspešnoj porodici koja ima svoju budućnost, ali i prošlost.

Ovo je priča o porodici koja misli da je stala na svoje noge, da živi život bez problema, ali onda teško i komplikovano vreme pokazuje svoje zube. U ovoj priči prepliću se sve one stvari koje publika na Balkanu može da prepozna kao svoj život, kao svoje probleme. Naravno, ova naša stvarnost ne može da se „proguta“ bez priče i sna o nekom boljem, obećanom životu, savršenom i nedostižnom, daleko odavde.

Serija gledaoce vodi na putovanje kroz vreme u tridesete godine 20. veka, a pod krovom hotela se spajaju prošlost i sadašnjost. U fokusu radnje serije je porodični biznis ugledne banjalučke porodice, obavijen brojnim spletkama. Generacijski jaz, sukobi, borba za nasledstvo, porodični gresi i tajne prožimaju se kroz živote članova porodice u čijem vlasništvu se nalazi hotel.

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Kako je ranije objavljeno, autor scenarija, nastalog prema priči Nikole Kolje Pejakovića, je Nebojša Romčević.

Hotel Balkan“ će od jeseni biti emitovan na kanalu Superstar TV, kada kreće i snimanje druge sezone ove telenovele.

U glavnim ulogama su Radoje Čupić, Goran Jokić, Saša Torlaković, Sanja Popović, Danilo Kerkez, Milica Glogovac, Slađana Zrnić, Miljka Brđanin, Ljubiša Savanović , Željko Erkić, Tamara Milošević , Bora Nenić, Nataša Ivančević, Aleksandar Ristanović, Zlaja Vidović, Vladimir Đorđević, Nataša Ostojić, Nikola Pejaković, Aleksandra Plahin, Željko Stjepanović i Aleksandra Spasojević.

12 reči

12-reci-Viktor-Savic-Marija-Bergam

Kriminalistička drama “12 reči” je serija o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana. Na putu svoje ambicije i napretka u advokatskoj karijeri uvučen je u igru krupnog kapitala, hakerskog podzemlja i crnih tokova novca.

Pročitajte još Sloboda Mićalović: Kolege su me osuđivale zbog serije RANJENI ORAO! KORENI su mi doneli zrelost

Suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, moraće da bira između lojalnosti i pravde…

Glavnu ulogu u seriji tumači Viktor Savić, Marije Bergam, Filip Đurić (serija Grupa), Denis Murić (serija Grupa) i Miloš Pejović (serija Biser Bojane).

Krimi-drama „12 reči“, debitanstki igrani projekat rediteljke Jelene Stolice (film Tierra Utopia), uvodi nas u spregu finansijskih malverzacija, kriminala, pravosuđa, uz bogatu lepezu međuljudskih odnosa.

Pročitajte još Miloš Biković, zvezda filma i serije JUŽNI VETAR OTKRIVA – Evo zašto PETAR MARAŠ više nema OŽILJKE!

Foto Promo

Advertisement