Connect with us

TV

Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Published

on

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj sezoni DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Cenjena glumica Olga Odanović i u sedmoj reprizi serije “Selo gori, a baba se češlja” (radnim danima na RTS 1) oduševljava nas u ulozi seljanke Zlatane. Mada je u pozorištu ostvarila velike uloge, zahvaljujući kojima se okitila najprestižnijim domaćim nagradama za glumačko stvaralaštvo, Olga je višemilionskoj publici najdraža kao meštanka izmišljenog sela Petlovac kraj Morave. Tim pre što je sjajno dočarala lik seljanke, i što je bez greške “skinula” moravsko-šumadijsko dijalektsko narečje. Toliko je bila sjajna u tome da je čak uspela jedne prilike da prevari seljake iz sela Kukljin, u kojem se snimala serija “Selo gori, a baba se češlja”.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMA SE NASTAVAK LUDIH GODINA: Hoće li moći ŽIKINA DINASTIJA bez ŽIKE?

Olga je, naime, jedne prilike tokom pauze između snimanja odlučila da skokne do lokalne prodavnice kako bi pazarila neke namirnice. U kostimu, opancima i sa sve maramom na glavi, glumica se obrela među seljacima.

Nada Blam, Ljiljana Stjepanović i Olga Odanović u seriji „Selo gori, a baba se češlja“

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Ovako izgleda ARAPSKA BESA!

I, verovali ili ne, toliko se stopila s masom da je niko nije prepoznao. Usput je porazgovarala sa trgovcima i mušterijama, a zahvalujući tome što je odlično savladala njihov dijalekt, svi su verovali da je reč o ženi iz sela.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Ovo su NOVE SERIJE koje ove jeseni gledamo na TV!

Olga je, inače, poznata kako veoma duhovita osoba, koja često ume i da imitira svoje kolege. U nastavku teksta pogledajte video-klip u kojem je imitirala Radoša Bajića i Milenu Dravić, i tom prilikom nasmejala sve u studiju u jednoj zabavnoj emisiji.

Foto Contrast studios

Advertisement