Connect with us

TV

LUKA RACO, zvezda serije IGRA SUDBINE – BORIO bih se za SRCE DEVOJKE kao što je MILA!

Published

on

Luka Raco, kog smo pre uloge Alekse u seriji „Igra sudbine„, koja mu je kako i sam priznaje promenila život i karijeru, prethodno upoznali u seriji „Sinđelići“, polako, ali sigurno pozicionira se kao glumac sa odličnom perspektivom. Mada je njegov Aleksa u početku serije bio negativac, tokom stotinu i kusur prikazanih epizoda doživeo je veliku promenu. Život je pred njega stavio brojne izazove. Jedan od njih je nedavno bio i gubitak pamćenja.

Pročitajte još TOP 10 ČINJENICA o serijalu LUDE GODINE: Ovo sigurno niste ZNALI – TITO zaustavio prikazivanje ŽIKINE DINASTIJE!

Obožavaoci serije na trenutak su pomislili da se usled njegove amnezije čuveni poljubac između Mile i Alekse nikada neće dogoditi, ali nove epizode odagnale su te strahove. Kako Luka poručuje – Aleksa je na pravom putu, a Mila je ta za čije će se srce i dalje boriti. A da li je Mila devojka za koju bi se i on u stvarnom životu borio?

Pročitajte još Igra sudbine 119. epizoda: Luka hoće da ISKORISTI Nadinu LJUBAV! Ali od nje će dobiti ŠAMARČINU!

Igra sudbine Mila

– Definitivno. Šalu na stranu, i Matea i Olja Lević su divne devojke i sjajne koleginice, a tu tajnu koja od njih dve mi je simpatičnija, zadržaću za sebe – otkriva Luka Raco, priznajući da bi u stvarnom životu pre pao na šarm devojke kao što je Mila, nego opasnica Sofija Šubarević.

Pročitajte još SNIMA SE NASTAVAK LUDIH GODINA: Hoće li moći ŽIKINA DINASTIJA bez ŽIKE?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement