Connect with us

Naša Preporuka

OTKRIVAMO: EVO KO će SVE glumiti u seriji PEVAČICA! Uz Milicu Pavlović zvezde UBICA MOG OCA i JUŽNOG VETRA!

Published

on

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Serija „Pevačica“, autora Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić, izazvala je veliko interesovanje i pre nego što je pala prva klapa, jer se oslanja na četiri godine nerešeno ubistvo folk pevačice Jelene Marjanović.

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije TAJKUN – U ZATVORU! Crnogorska VLADA mu OVO nije OPROSTILA! A evo šta je ON poručio premijeru

Glavna uloga pripala je mladoj pevačkoj zvezdi Milici Pavlović, što je projektu dodalo na atraktivnosti, dok je Antonijević najavio da će jedan od važnijih likova biti čovek iz Federalnog istražnog biroa, inače vidovnjak, koji će rešavati slučaj.
Kako „Novosti“ saznaju, za ulogu detektiva, ujedno i glavnu mušku rolu, izabran je Zlatan Vidović, talentovani glumac iz Narodnog pozorišta Republike Srpske. Igrao je u serijama „Meso“ i „Ubice mog oca“, a tek ćemo ga gledati u epizodama ostvarenja „Hotel Balkan“ i „Kosti“, igrano-dokumentarnom TV filmu „Koridor ’92“ Slađane Zarić, kao i u filmu „Dara iz Jasenovca“, u režiji Gage Antonijevića.

Pročitajte još HIT! Milena Radulović OTKRIVA SVE o novoj ulozi u filmu i seriji KOŠARE – ovakav LIK NIKADA nisam IGRALA!

U ovom ostvarenju, koje se bavi stradanjem srpske dece u doba NDH, Antu Vrbana tumači Igor Đorđević, koji će takođe zaigrati u „Pevačici“. Jednu od vodećih uloga u seriji imaće i fantastični Miloš Timotijević, dok će žensku liniju priče dočarati Nataša Ninković.

Pročitajte još Film i TV na snimanju serije VREME ZLA! U nastavku i junaci KORENA, ali PET DECENIJA KASNIJE!

Snimanje 12 epizoda prve sezone „Pevačice“, u režiji Miloša Kodema, počinje 12. avgusta u Beogradu.

Foto Promo

Advertisement