Connect with us

Featured

HIT! Raša Bukvić u trećoj sezoni američke serije PREDSTRAŽA! Ali nije jedini SRBIN kog ćemo gledati! Pogledajte će još glumiti…

Published

on

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Dve sezone američke serije „Predstraža“ ogledali smo na kablovskom kanalu SCI FI, a nova, treća sezona uveliko se snima u Beogradu, tačnije u studiju PFI U Šimanovcima.

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

U drugoj sezoni, koja je takođe snimana u prestonici Srbije, jednu od uloga imala je i naša glumica Jelena Gavrilović. Međutim, njen lik vidarke Sane ubijen je na kraju poslednje emitovane sezone, pa se sa Jelenom nećemo družiti u nastavku.

Pročitajte još I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Ipak, u novoj sezoni pojaviće se neki novi likovi koje će oživeti naši poznati glumci, koji su već imali priliku da zaigraju u  svetskim produkcijama. Svoja glumačka umeća u novoj sezoni, čije je snimanje bilo odloženo zbog pandemije virusa Covid-19, pokazaće talentovani Dragan Mićanović („Ulica lipa“), Radivoje Raša Bukvić („Besa“), Tamara Aleksić („Santa Maria della Salute“), Predrag Bjelac („Ubice mog oca“)…

Pročitajte još HIT! Milan MARIĆ OTKRIVA hoće li zaista PEVATI u filmu o TOMI ZDRAVKOVIĆU! Evo odgovora…

Ekipa serije Predstraža na snimanjima u SRBIJI

O kojim i kakvim se ulogama tačno radi iz produkcije ne žele da govore, tako da nam ostaje da sačekamo premijeru treće sezone na kanalu SCI FI i vidimo.

Pročitajte još Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Izvor Novosti

Foto Promo

Advertisement