Connect with us

Featured

Počelo snimanje serije PEVAČICA! Prva klapa bez MILICE PAVLOVIĆ!

Published

on

PIŠE JOVANA VUKAŠINOVIĆ

U jednoj prestoničkoj kući, u naselju Dedinje, počelo je snimanje dugo očekivane, a mnogi bi rekli i kontroverzne, serije, „Pevačica“.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Scenario potpisuju Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, dvojac koji je se već domaćoj publici predstavio hit serijon „Ubice mog oca“. Režiju potpisuje Miloš Kodemo, koji je ranije sarađivao sa Natašom i Gagom. Na prvom danu snimanja nije bila Milica Pavlović koja igra glavnu ulogu i kojoj je ovi glumački debi, ali su na setu bili Igor Đorđević, Nikolina Friganović, Jelena Grujičić i Miodrag Dragičević.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!


U seriji čije će snimanje trajati do polvine novembra igraće i Miloš Timotijević, Nataša Ninković, kao i banjalučki glumac Zlatan Vidović. Nikola Rakočević, takođe će biti deo ove ekipe, a on će kao i u seriji „Folk“ igrati lik estradnog menadžera.

PROČITAJTE JOŠ TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)


Inspiracija za seriju nastala je prema liku i delu ubijene pevačice Jelene Marjanović, za čije ubistvo još niko nije osuđen iako se ono dogodilo pre skoro četiri i po godine.
Serija će pokazati, osim misteriozne smrti „Zvezde Granda“ i put posut trnjem kojim mlade pevačke nade prolaze kako bi im se  jednog dana ostvarila želja da postanu – zvezde.
„Pevačica“ će se prikazivati naredne godine na kanalu Superstar TV.

Foto printskrin

Continue Reading
Advertisement