Connect with us

Featured

OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU! Ali to nije SVE!

Published

on

OBAVEZNO PROČITAJTE ŠTA NAS OČEKUJE U NOVOJ EPIZODI SERIJE IGRA SUDBINE: Igra sudbine 128. epizoda – utorak, 18. avgust: Mila i Aleksa će konačno VODITI LJUBAV! Luka želi nazad svoj STARI ŽIVOT! Ada POČINJE DA…

Pročitajte još Južni vetar 2: UBRZANJE – Počelo snimanje! U Knjaževcu pala PRVA KLAPA! A evo i kada će biti premijera!

Dosadašnja „vožnja“ rolerkosterom zvanim „Igra sudbine“ koji nas voza od utorka do petka svake večeri na TV Prva od 21.10, bila je divlja i neobuzdana. Videli smo sve od zamene dece, preko još jedne zamene dece, bogataša u koži siromaha, i obrnuto. Gledali smo kako nemoguće ljubavi postaju stvarne, čekali prvi poljubac, dobili amneziju, dočekali da se zmija useli u gnezdo ponosne majke, a sada ćemo videti i kako će se ta majkaizboriti sa zmijurinom.

PROČITAJTE JOŠ Počelo snimanje serije PEVAČICA! Prva klapa bez MILICE PAVLOVIĆ!

U narednoj nedelji, međutim, očekuju nas velike turbulencije. Mada se situacija naizgled smiruje, sve dolazi na svoje mesto i svi dobijaju što su zalužili, ako je verovati originalnom scenariju serije na kojoj je srpska verzija „Igre sudbine“ zasnovana – za nekoliko epizoda SVE ĆE ODLETETI U VAZDUH!

PROČITAJTE JOŠ Luka ne može da sakrije LJUBOMORU! Hoće li zbog MILE PRETUĆI ALEKSU? Sledi li KONAČNI OBRAČUN?

Istine-i-lazi-128-epizoda-Luka (2)

Naznake da će se Žarko Jokanović dobrim delom držati radnje iz originala donekle smo već videli u petak u 127. epizodi kada na kraju vidimo mladog Luku Kanačkog kako besni i preklinje svoj život u svili i kadifi.

PROČITAJTE JOŠ HIT! EVO ko će biti TV INSPEKTORI koji će rešavati slučaj ubijene PEVAČICE! Serija će dočarati uspon JELENE MARJANOVIĆ na sceni, a evo kada…

Ono što bi prema originalu sada trebalo da se dogodi, jeste trenutak u kom će Luka odlučiti da mu je dosta života u domu Ade Kanački. Nedostaje mu njegov stari život, Pančetin pansion, i što je najveć šok – Mila!

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Zbog toga bi, ako sve bude kako je bilo i u latinoameričkoj telenoveli, Luka uskoro sa Sofijom trebalo da se odseli u stan koji se nalazi mnogo bliže njegovom starom društvu. Luka kaže da je to zbog toga što mu je preko potrebna promena i odmor od Kanačkih, ali Sofija ludi i optužuje ga da je to uradio da bi bio bliže Mili. Kakva istina se krije iza Lukinog poteza i hoćemo li gledati ovaj scenario? Saznaćemo u epizodama koje slede!

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement