Connect with us

Featured

JUŽNI VETAR OSVAJA SVET! Rusi otkupili film, Englezi snimaju RIMEJK!

Published

on

Pročitajte još ŠOK! KOŠARE pod znakom PITANJA! Producenti stopirali snimanje? Tražili da se priča POJEDNOSTAVI!

Reditelj Miloš Avramović filmom “Južni vetar” napravio je pravi bum, pa se sada to njegovo hit delo “seli” u svet.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

– „Južni vetar“ smo prodali Rusima. Prikazivaće ga na jednoj njihovoj platformi. Englezima smo ustupili prava za film i oni će snimati rimejk. Imamo ponude i iz Amerike i još nekoliko zemalja, ali nisam baš u sve upućen. Za mene je veliki uspeh što je ovo ostvarenje odlično prošlo na Balkanu – kaže Miloš Avramović, dok se u Knjaževcu uveliko snima drugi deo filma.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

Na setu “Južnog vetra – ubrzanje” ima dosta glumaca iz inostranstva, a kako kaže reditelj, nije bilo lako okupiti ih sve na jednom mestu tokom epidemije.

Pročitajte još Igra sudbine – sledi VELIKI ŠOK! Strahinja HOĆE DA UZME NADI DETE! A evo i zašto!

– Nekako smo se snašli i sada radimo punom parom. Mogu da najavim da će u nastavku pod nazivom „Južni vetar – ubrzanje“ biti dosta novih likova, ali pretežno muškaraca – otkriva Avramović.

Kako je zbog korone snimanje ovog filma bilo nekoliko puta odlagano, epidemiološke mere se na setu strogo primenjuju.

Pročitajte još HIT! Ženi se BAĆA? Devojke, žao nam je, ali ONA će da mu RAĐA SRPČIĆE! A evo i KOLIKO!

– Snimaćemo film pet nedelja po istočnoj Srbiji uz poštovanje svih epidemioloških mera. Na setu kompletna ekipa nosi maske. Jedino ih ne stavljamo mi glumci da nam se ne bi pokvarila šminka – kaže glavni glumac Miloš Biković, koji za lik Maraša smatra da je veoma kompleksan, da je pravi antiheroj i da mu zamera što je kriminalac i ubica.

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Foto Promo

Advertisement