Connect with us

Featured

HIT! Serija TOMA premijerno na TV PRVA! Stižu i BESA 2, URGENTNI CENTAR 4…

Published

on

Nova sezona u znaku najgledanijih serija „Igra sudbine“, „Tate“, „Besa“ i „Urgentni centar“

PROČITAJTE JOŠ HIT! Posle KOŠARA stižu film i serija o BOMBARDOVANJU 1999. i akciji OLUJA!

Septembar je mesec kada se radujemo novim sezonama svojih najomiljenijih serija, a Prva je uvek posvećena tome da svoje gledaoce obraduje upravo onim sadržajima koji najviše vole da gledaju. Zato sa ponosom najavljuje bogat serijski program, koji gledaoce ostavlja bez daha.

PROČITAJTE JOŠ Južni vetar 2: UBRZANJE – Počelo snimanje! U Knjaževcu pala PRVA KLAPA! A evo i kada će biti premijera!

Najgledanija telenovela, bez premca – „Igra sudbine“, nastavlja sa svojim intrigantnim zapletima na malim ekranima i tokom jeseni. Takođe, za septembar su spremne i nove epizode humorističke serije „Tate“, koju rado gledaju i mlađi i stariji. Nešto kasnije sledi i nastavak popularne medicinske drame „Urgentni centar 4“. A u saradnji sa Telekomom Srbije, Prva televizija će emitovati serije “Besa” i “Toma”.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Poseban kuriozitet predstavlja najavljena nova sezona domaće nagrađivane kriminalističke serije „Besa 2“, koja je osvojila i publiku i kritiku u Srbiji i regionu, a čiji rasplet sa nestrpljenjem očekujemo.

PROČITAJTE JOŠ JUŽNI VETAR OSVAJA SVET! Rusi otkupili film, Englezi snimaju RIMEJK!

Počasno mesto u programu, kao i najveću pažnju publike, zavređuje serija – biografska saga „Toma“, o najvećem boemu među pevačima narodne muzike, Tomi Zdravkoviću. Legendarnog pevača u ovom ostvarenju igra Milan Marić, a Silvanu Armenulić Tamara Dragičević. Nakon više od godinu dana priprema na scenariju, koji su napisali Nikola Pejaković i Dragan Bjelogrlić, film se uveliko snima u režiji Zorana Lisinca, dok su producenti filma Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine – sledi VELIKI ŠOK! Strahinja HOĆE DA UZME NADI DETE! A evo i zašto!

Foto Prva

Continue Reading
Advertisement