Connect with us

Naša Preporuka

Lidija Vukićević OTKRILA koga će igrati u seriji IGRA SUDBINE! OVO niste očekivali…

Published

on

Glumica Lidija Vukićević, kako saznaje Informer, igraće ministarku, a Mina Lazarević inspektorku u seriji „Igra sudbine“! Poznate glumice su veliko pojačanje u hit seriji, koju na televiziji Prva radnim danima u proseku gleda preko milion ljudi! Epizode u kojima se pojavljuju Lidija i Mina gledaoci će moći da vide od septembra.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

Lidija kaže da je presrećna što se pridružila ekipi serije i da jedva čeka da ljudi upoznaju njen lik.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

 Ne smem mnogo da otkrivam, ali moram da se pohvalim da sam dobila baš interesantnu ulogu. U „Igri sudbine“ igram Milevu Tankosić, ministarku za krizne situacije! Mileva je snažna žena, koja odlično pliva u politici i pomrsiće konce ostalim junacima serije – otkriva glumica, koja se i sama svojevremeno bavila politikom.

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

– Ta uloga ima sličnosti sa mnom, jer sam u jednom periodu i ja bila u politici. Scenario je toliko dobar da mi glumci ne smemo da izbacimo ama baš nijednu reč. U seriji ću imati dosta zajedničkih scena sa Milicom Milšom, koju mnogo volim, ali i sa Slobodanom Ćustićem i mladim Lukom Racom, divnim glumcem i čovekom.

Lidijina koleginica Mina Lazarević će se u seriji takođe predstaviti u do sada neviđenom izdanju.

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

– Igram višu inspektorku Stanu Dželetović, čiji je muž niži inspektor. Užasno je ljubomorna, stalno uhodi muža. Pored zvanične istrage, koju vodi po službenoj dužnosti, paralelno vodi i svoju privatnu istragu o svom suprugu! Ta uloga me je baš obradovala, a prvi dan na snimanju mi je protekao u najboljem redu. Scenarista Žarko Jokanović se obradovao što mi je uloga tako dobro legla – rekla je Mina.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Podsetimo, „Igra sudbine“ je rimejk jedne popularne kolumbijske serije. Domaća verzija, koju režiraju Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević, imaće 230 epizoda. Glavne uloge tumače Luka Raco, Stevan Piale, Milica Milša, Vladan Savić, Slobodan Ćustić i Olja Lević.

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement