Connect with us

Top Story

HIT! Miljana Gavrilović OTKRIVA – Hoće li biti nastavka serije FOLK?

Published

on

PROČITAJTE JOŠ: Miodrag Radonjić za FILM I TV otkriva – Hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3? Baća nije IDOL, već DEČAK koji živi brzo i KRATKO TRAJE!

Serija Folk inspirisana životom i karijerom velike domaće folk dive Svetlane Cece Ražnatović svojevremeno je bila veliki hit i donela je veliku popularnostt glumici Miljani Gavrilović. Na TV Prva reprize ove serije i dalje privlače veliku pažnju publike a Miljana je nedavno za Kurir otkrila da li je u planu nastavak.

PROČITAJTE JOŠ: Lidija Vukićević OTKRILA koga će igrati u seriji IGRA SUDBINE! OVO niste očekivali…

– Srećna sam što sam imala priliku da sarađujem sa takvim imenima naše glumačke scene od Dragana Bjelogrlića do Nataše Ninković. Svaki početak je težak, ali i zanimljiv, jer vas to prvo iskustvo, prva uloga, kasnije na neki način obeleži u karijeri i toga se najradije sećate. Napisane su još dve sezone serije, ali neće biti snimanja.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU! Ali to nije SVE!

Kako je završila Zvezdana? Da li vam je žao što niste dobili priliku da priču ispričate do kraja?

– Žao mi je što dosad nije, ali ne znači da neće biti ispričana u nekom trenutku. Po reakcijama publike na društvenim mrežama osećam da bi mnogi voleli da se to i desi i vidim da je interesovanje za nju ogromno čak i sada, posle nekoliko godina i nekoliko repriza, i što je još zanimljivije, ne jenjava. Ako se snime te dve sezone, videćete kako se završava Zvezdanina priča, ne bih da otkrivam.

PROČITAJTE JOŠ Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Foto Promo

Advertisement