Connect with us

Top Story

Sledi veliki ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Aleksa će PREVARITI MILU! A evo i sa kim!

Published

on

Haosa nikada dosta kada je reč o jednoj od trenutno najpopularnijih domaćih telenovela. Naravno, reč je o seriji „Igra sudbine“ u kojj već više od 130 epizoda pratimo zakulisne radnje glavnih junaka. Tabor negativaca zagorčava pošteno živote pozitivcima praveći im svakodnevni pakao, ne birajući ni ciljeve ni sredstva.

Pročitajte još Vesna Čipčić o nastavku serijala ŽIKINA DINASTIJA: Moja frau ELZA će vas ODUŠEVITI! Evo i zbog čega…

Mada je Vukašin vođen Adinim mudrim savetima i potezima naneo žestok udarac svezu koji čine Donka, Sofija i Matija, a koji je nedavno silom prilika napustio sudija Obrenović, zlice se još ne daju. Donka je preduzela sve neophodne mere da bi Adu strpala u ludnicu. Lek je u Božidarkinim rukama. Kao i Adina sudbina. Vreme je da za finalni udarac.

Pročitajte još Danas su ZVEZDE, a prve ULOGE ostvarili su u seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA!

Ipak, u lažnom braku Luke i Sofije stvari počinju ozbiljno da škripe – Luka je sve bliži ideji da se vrati starom životu. Shvata da je i dalje zaljubljen u Milu, a da kraj Sofije ne nalazi ono što mu je neophodno. Sofija to predoseća i želi da što pre okonča farsu sa Lukom. Povratak u stari kraj – nije opcija.

Pročitajte još HIT! Miljana Gavrilović OTKRIVA – Hoće li biti nastavka serije FOLK?

A šta dalje… Sledeći originalni scenario, na kom je zasnovana domaća verzija „Igre sudbine“, situacija će se uskoro zakopmlikovati i između Mile i Alekse. Iako sada sve deluje savršeno, Sofija će i tu uplesti svoje ZLE PRSTE. Svesna da gubi tlo pod nogama, rešiće da Milu udalji od Alekse. Smislila je novi pakleni plan u koji će uplesti još jednu devojku. Njen zadatak biće da navodno spava sa Aleksom, a dokaz o njegovoj neveri stiže i do Mile. Kakav će novi pakao proiziči iz ove ludnice i kakvu će ulogu u svemu imati nove junakinje u seriji koje će igrati Lidija Vukićević i Mina Lazarević, kao i da li će scenarista projekta „Igra sudbine“ ostati dosledan ovom scenariju, ili će mu kao i nebrojeno puta do sad dati svoj prepoznatljiv šmek – ostaje da se vidi.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Branka Pujić i Anđela Jovanović u drugoj sezoni serije SRPSKI JUNACI SREDNJEG VEKA u istoj ulozi. Evo o čemu je reč…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement