Connect with us

Featured

Snima se novi „Vidimo se u čitulji“! Stižu BEOGRADSKI KLANOVI!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Dokumentarcu “Vidimo se u čitulji” koji je snimljen pre 25 godina preti da preuzme presto novi film ove tematike. Rekonstrukcija “Beogradski klanovi” govori o mafijašima koji su utrli put organizovanom kriminalu u Srbiji.

Pročitajte još Stigao prvi nezvaničan trejler za film KOŠARE! Pogledajte VIDEO

U tadašnjoj SFRJ problem “opasnih momaka sa one strane zakona” rešavan je tako što im je upravo država pomagala da odu u inostranstvo, pa su tamo činili razna kriminalna nedela. Pljačke, prevare, razbojništva, provale samo su deo njihovog spektra zlodela. Zemlje zapadne Evrope bile su im privlačne što zbog moguće zarade, što zbog ekskluzivnog života koji su tamo živeli. U svojoj domovini trošili su taj “krvavo” zarađeni novac i nisu pravili probleme policiji i vlastima.

Pročitajte još ŽIGOSANI U REKETU se VRAĆAJU na male ekrane! A evo i KADA!

U novom dokumentarcu biće nam ponovo predstavljeni opasni momci beogradskog asfalta – Darko Ašanin, Jusuf Bulić Jusa, Rade Ćaldović Ćenta, Lubomir Magaš Luba Zemunac, Georg Žorž Stanković. Svi pobrojani ubijeni su u periodu od 1986. do 1998. godine.  A da li će u dokumentarcu biti reči i o ostalim “kraljevima balkanskog podzemlja” moraćemo da sačekamo do emitovanja ovog filma.

Pročitajte još Šta nam donose NOVE EPIZODE serije IGRA SUDBINE – ADI će se dogoditi nešto STRAŠNO! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada gubi DETE?

Foto Instagram screenshot

Advertisement