Connect with us

Featured

HIT! RUSI ODLEPILI za MARAŠEM! JUŽNI VETAR na listi TOP 10 najiščekivanijih SERIJA u RUSIJI OVE JESENI!

Published

on

Tačno nedelju dana ostalo je do premijere hit serije „Južni vetar“ Miloša Avramovića u Rusiji u kojoj su upečatljive uloge ostvarili Miloš Biković kao Maraš i Miodrag Radonjić kao Baća. naravno, ne smemo zaboraviti ni ostatak ekipe među kojima moramo pomenuti Aleksandra Berčeka, Ljubomira Bandovića, Žiku Todorovića, Vuka Kostića, Tamaru Krcunoviž i mnoge druge koji su ovu seriju, a pre toga i film učinili jednim od najgledanijih projekata na velikim i malim ekranima.

Pročitajte još Snima se novi “Vidimo se u čitulji”! Stižu BEOGRADSKI KLANOVI!

Kao što smo već rekli, Južni vetar posredstvom striming platforme start.ru 16. septembra stiže i do ruskih gledalaca, a koliku pažnju su privukli ovaj film i serija najbolje svedoči podatak da je „Južni vetar“ na mnogim kinematografskim portalima uvršten u TOP 10 najiščekivanijih serija u septembru u Rusiji.

Pročitajte još ŽIGOSANI U REKETU se VRAĆAJU na male ekrane! A evo i KADA!

Južni vetar Epizoda 14

O popularnosti Miloša Bikovića u Rusiji ne treba ni govoriti, ali da je publika osim za svog miljenika dobro upoznata i sa adrenalinom koji stiže iz Srbije svedoči visoka ocena od čak 96 odsto glasova u korist toga da je JUŽNI VETAR sledeći hit jeseni.

Pročitajte još Šta nam donose NOVE EPIZODE serije IGRA SUDBINE – ADI će se dogoditi nešto STRAŠNO! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada gubi DETE?

U konkurenciji su, uz ruske serije, dobro poznati naslovi koji stižu sa Netfliksa i HBO-a, poput „Mladog Valandera“ (Netfliks), Odgajen od vukova (HBO), četvrta sezona serije Fargo i mnoge druge.

Pročitaj još HIT! PORED TEBE – prvi srpski film o epidemiji KORONA VIRUSA!

Iako se svi nadaju toplom septembru, čini se da će „Južni vetar“ u Rusiji dodatno zagrejati.

Pročitaj još MILOŠ TIMOTIJEVIĆ, zvezda serija BESA i hita JUŽNI VETAR – Nije sramota ljubiti muškarca, strašno je biti NEPISMEN u 21. veku!

Ono što je nama bilo zanimljivo jeste podatak da je ovaj projekat na ruskom tržištu označen sa 18+ što znači da Rusi, ipak, imaju nešto osetljiviji želudac od Srba.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement