Connect with us

Featured

Stižu TRI filma i SERIJA o NIKOLI TESLI! Miloš Biković, Raša Bukvić i Katarina Radivojević dočaraće nam TESLU! A evo i KADA!

Published

on

Osim na inostranom filmskom tržištu naš čuveni naučnik Nikola Tesla privukao je veliku pažnju i domaćih filmadžija. Tako se već sledeće godine očekuju čak tri naslova u kojima će Teslin život dočarati naši glumci – Miloš Biković, Radivoje Raša Bukvić i Katarina Radivojević koja bi osvetlila Teslin ljubavni život.

Pročitajte još HIT! RUSI ODLEPILI za MARAŠEM! JUŽNI VETAR na listi TOP 10 najiščekivanijih SERIJA u RUSIJI OVE JESENI!

Film Miloša Bikovića o Nikoli Tesli mogao bi da se pojavi na ekranima već 2021. godine, a budžet filma, kako je to izjavio naš poznati glumac iznosiće neverovatnih 10 miliona dolara. Ono što je najintrigantnije jeste to da će biti reč o naučnofantastičnom žanru, i da će Biković na njemu sarađivati sa Aleksandrom Bogusovskim s kojim je radio na filmu „Izvan granica realnosti“. Prvo bi trebalo da izađe film, a potom i serija od 10 epizoda.

Pročitajte još Snima se novi “Vidimo se u čitulji”! Stižu BEOGRADSKI KLANOVI!

Biković nije mogao da kaže da li će on lično glumiti u filmu, budući da mu je prioritet da film bude kvalitetan i nije mu cilj da u njemu ostvari svoje glumačke ambicije.

Filmska 2020, odnosno 2021. godina, međutim, definitivno će biti posvećena Nikoli Tesli!

Život genija će na velikom platnu dočarati čak tri autora, uz pomoć srpskih glumaca Miloša Bikovića, Katarine Radivojević, Raše Bukvića i producenata iz Amerike, Rusije i Francuske!

Pročitajte još MOČVARA 1. epizoda: VUK KOSTIĆ – SJAJAN! Dopada li vam se MOČVARA?

Reditelj Boriša Simović priprema projekat „Iz svetla: Luminous“ u kojem će glavnu ulogu igrati junak serije „Besa“ Raša Bukvić, a partnerka u projektu bi trebalo da mu bude glumica Eva Grin!

Autor filma ne polazi od klasičnog biografskog pristupa – film je po žanru VESTERN!

O drugom filmu, autora Džejmsa Džegera nešto već znamo – u planu je da se snimi ljubavni život Nikole Tesle u kojem bi glavnu žensku ulogu igrala Katarina Radivojević…

Pročitajte još Stigao prvi nezvaničan trejler za film KOŠARE! Pogledajte VIDEO

Korona je ove planove sigurno usporila, ali nadamo se da ćemo sledeće godine pogledati bar jedan od ova tri projekta.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement