Connect with us

Featured

Dugo očekivana serija „Toma“ emitovaće se na PRVOJ, evo i kad!

Published

on

Spisak novih serija koje ćemo gledati na Prvoj televiziji je bogat, ali su se gledaoci posebno zainteresovali za jednu. U pitanju je serija „Toma“ koja će nam približiti lik i delo velikog muzičara, legendu narodne muzike Tomu Zdravkovića. Serija osim o pevaču, čije su pesme nezaobilazne u kafanama i veseljima, govori i o vremenu u kojem je Toma živeo, njegovim kolegama, nekom lepom i plodonosnom dobu na ovom geografskom položaju.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 142. epizoda – četvrtak, 10. septembar: Nada će se RAZOČARATI u Strahinju! Da li je moguće da je OVO URADIO?

Glavnu ulogu tumači Milan Marić, a režiju serije i filma potpisuje Dragan Bjelogrlić. Uz Milana Marića u seriji će igrati Tamara Dragičević, Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Olivera Bacić, Mirjana Karanović, a oni će nam „oživeti“ Silvanu Armenulić, Kemala Montena, Zorana Radmilovića, Boru Todorovića i mnoge druge koji su se sa Tomom Zdravkovićem družili.

PROČITAJTE JOŠ ISTRAGE SA MAJORKE – večeras od 22.00 na FOX CRIME

Snimanje ovog biografskog dela odvija se širom Srbije, a premijera na Prvoj nas najverovatnije očekuje s početkom 2021. godine. Taman imamo dovoljno vremena da se podsetimo svih hitova legendarnog Tome, ako smo koji slučajno zaboravili.

Foto PROMO

Advertisement