Connect with us

Featured

„JUGOSLOVENKA“ se preselila u BEOGRAD! A evo i gde se snimaju nove epizode!

Published

on

Kako saznajemo scene na Hvaru su snimljene i sada se ekipa serije preselila u prestonicu Srbije kako bi nastavili snimanje „Jugoslovenke“. Serija reditelja Romana Majetića je zapravo spin of njegovog dela „Crveni mesec“ koji smo takođe gledali na televiziji Pink.

Premijera prve epizode očekuje nas u oktobru na „ružičastoj“ televiziji, a do tada ekipa vredno radi u studiju i po živopisnim beogradskim lokacijama.

PROČITAJ JOŠ Igra sudbine 143. epizoda – petak, 11. septembar: HAOS! Pančeta OTKRIVA Ivanu – VIŠNJA je UBILA ADU!

– Planiranih 140 epizoda „Jugoslovenke“ nije u potpunosti nastavak „Crvenog meseca“. U pitanju je putovanje kroz istoriju Balkana i Srbije, a kada se radi o zapletu – sve je potuno nova tema – najavio je Roman Majetić.

PROČITAJ JOŠ Dugo očekivana serija “Toma” emitovaće se na PRVOJ, evo i kad!

Kao i za seriju „Crveni mesec“, i „Jugoslovenku“ kao producent potpisuje vlasnik RTV Pink Željko Mitrović, a glavne uloge tumače Ivana Dudić i Miloš Đurović. Uz njih ćemo u seriji videti i Janu Milić Ilić, Zorana Pajića, Stefana Buzurovića i Dušana Kaličanina, ekipu glumaca koju smo gledali u seriji „Istine i laži“, ali i mnoge druge domaće glumce.

PROČITAJ JOŠ HIT! RUSI ODLEPILI za MARAŠEM! JUŽNI VETAR na listi TOP 10 najiščekivanijih SERIJA u RUSIJI OVE JESENI!

Radnja serije smeštena je dve godine posle povlačenja srpske vojske preko Albanije na Krf, a glavni ženski lik Sofija, koju tumači Ivana Dudić, nikako više nije ona naivna devojčica, na koju su gledaoci navikli u „Crvenom mesecu“.

PROČITAJ JOŠ Snima se novi “Vidimo se u čitulji”! Stižu BEOGRADSKI KLANOVI!

Foto PROMO

Advertisement