Connect with us

Featured

CECA OTKRIVA – Da li ćemo uskoro gledati fim o njoj?

Published

on

Jedna od najpopularnijih pevačica ovih prostora Svetlana Ceca Ražnatović uvek je u žiži javnosti. Bilo da su pitanju njene pesme, porodica, deca, unuci, ljubavne ili druge afere, ona intrigira javnost. „Srpska majka“ kako je tabloidi često  nazivaju svojevremeno se oprobala u glumačkim vodama.

Pročitajte još Igra sudbine 146. epizoda – Aleksu čeka OGROMAN ŠOK! Saznaje da je Ivan zaljubljen u Adu! I to ga NEĆE oduševiti…

Davne 1991. godine Ceca je, u 17. godini sa tada još devojačkim prezimenom Veličković, snimila film „Nečista krv“ prema romanu Borisava Stankovića, igrajući glavnu rolu – Koštanu. Premijera filma bila je šest godina kasnije, a pored Cece u filmu igrali su i Rade Šerbedžija kao Marko, zatim Ljuba Tadić kao Efendi Mitke, Meto Jovanovski, Neda Arnerić i drugi.

Pročitajte još Igra sudbine 145. epizoda – Matija je LUD! Sofija je GOTOVA! LUKA otkriva VUKAŠINU – ONA je skuvala SVAKI Adin ČAJ!

Od te 1991. godine kada je reditelj Stojan Stojčić angažovao za ulogu Koštane, Cecu prate mnoge kontoverze i veliki muzički uspesi, zato je već dugo producenti nagovaraju da snimi autobiografski film. Ponuda je bilo mnogo, ali se ni jedna od njih nije sprovela u delo.

Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO!

– Svako ko se nudio da snimimo film, ili ponudio saradnju, a bilo je i mnogo stranih filmskih studija u igri, imali su uslov – kaže Ceca za Mondo. – Jedan od njih je da moju biografiju prekroje onako kako njima odgovara i tu se bi svaka dalja saradnja završavala. Ako bih već radila film ili seriju o svom životu, sve bi moralo da bude isključivo istina, toliko je jednostavno. To se producentima možda ne dopada, ali to je moj jedini uslov. Da bi bilo onako kako jeste, morala bih sama da finansiram film, a trenutno niti imam želju, niti finansija da ulazim u tako veliki projekat.

Pročitajte više HIT! Rialda Šebek i Vladimir PETROVIĆ otkrivaju nam ŠTA OČEKUJE MARIJU I BOBU u nastavku ŽIKINE DINASTIJE!

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement