Connect with us

TV

Igra sudbine 148. epizoda – utorak, 22. septembar: Vukašin Matiju drži U ŠACI! Adi se sprema NOVA OPASNOST! A evo i koja!

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO SAZNAJEMO: IGRA SUDBINE dobija NOVE EPIZODE! Evo do kada ćemo gledati trenutno NAJPOPULARNIJU DOMAĆU SERIJU!

Uzbudljivo veče u domu Kanačkih. A nije ni čudno, kad je svako takvo. Ponekad pomislimo da ćemo od ovoliko uzbuđenja završiti u urgentnom centru. Ali Matija nas je već preduhitrio. Zauzeo nam je krevet jer ga je u isti, kako ćemo to otkriti u 148. epizodi serije Igra sudbine smestio niko drugi nego Vukašin. Tamo ga u dosluhu sa bolničarem drži omamljenog i vezanog u ludačku košulju. A kada će se Matija probuditi, to zavisi od Vukašina.

Pročitajte još Svetlana Drinjaković OTKRIVA ZA FILM I TV: OPRAŠTAMO SE od serije TATE! Nema novih epizoda!

A siroti Vukašin večeras nije dobro prošao. Naseo je najnaivniju zamku. Za takvog profesionalca kakav je Vukašin, zaista – ogroman propust. Ada je otpustila Vukašina poverovavši da je napao Luku bez razloga. A to je sve samo ne istina. Nažalost, Ada nije shvatila šta se dogodilo između Vukašina i Luke, te je Sofiji učinila uslugu izbacivši iz kuće svog najvećeg saveznika.

Ljubav između Nade i Strahinje sve više cveta. Ipak, Tića kao da sluti neku bojazan. Hoće li se Nadi dogoditi nešto loše?

Pročitajte još MILOŠ BIKOVIĆ otkriva KADA nam stižu SENKE NAD BALKANOM 3!

Aleksa nagovara Unu da Luki ubaci crva sumnje da se nešto događa u skladištu. Tada shvata da se između Une i Luke nešto dešava.

Nakon razgovora sa Lukom, Adi situacija postaje kristalno jasna. Matija, ipak, nije nevinašce kakvim ga je smatrala. Kada Luka prenese Sofiji o čemu je razgovarao sa Adom, ona se ozbiljno zabrine. A zabrinuti smo i mi. Ada je u kući ostala sama i nezaštoićena. A Sofija i dalje ima tablete koje je prvobitno planirala da upotrebi za Adu. Hoće li ih sada konačno i staviti u promet? Da li će Ada prvo shvatiti odakle joj vreba opasnost, ili će Sofija biti brža i rešiti se „mile“ svekrve?

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – BESA 2 I DALJE na PAUZI! Evo kada počinju SNIMANJA!

Foto Printskrin

Advertisement