Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO FILM I TV SAZNAJE: IGRA SUDBINE dobija NOVE EPIZODE!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

PROČITAJTE OBAVEZNO Igra sudbine 147. epizoda donosi nam NAJVEĆI ŠOK od početka serije – VUKAŠIN NAPUŠTA ADU!

Serija „Igra sudbine“ koju na TV Prva u udarnom terminu od 21.00 gledamo četiri puta nedeljno na TV Prva otpočetka godine postigla je veliki uspeh i pred malim ekranima, ali i na društvenim mrežama okupila pravu armiju fanova koji dišu, a češće – ostaju bez daha, uz svakodnevne avanture Kanačkih i Ožegovića.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 147. epizoda – petak, 18. septembar: Vukašin otkriva SVE Adi – Sofija i Matija su pokušali da vas UBIJU! Evo kako će…

Upravo činjenica da je serija Žarka Jokanovića koji je kolumbijsku verziju telenovele Nuevo rico, nuevo pobre prilagodio za srpsko tržište, privukla rekordnu pažnju gledalaca dobila je produžetak od gotovo 100 epizoda. Tako smo umesto prvobitno planiranih 140 dobili čak 230 nastavaka u kojima već uživamo.

PROČITAJTE JOŠ MILOŠ BIKOVIĆ otkriva KADA nam stižu SENKE NAD BALKANOM 3!

Milica-Milsa-Ada-Kanacki-Igra-sudbine

Takođe, serija iz epizode u epizodu uvodi nove zaplete, ali i nove intrigantne likove. Tako će nam se uskoro na TV prijemnicima predstaviti nove junakinje koje će glumiti Lidija Vukićević i Mina Lazarević, što publika iščekuje sa oduševljenjem. Ali to nije sve.

Svetlana Drinjaković, producent serije „Igra sudbine“ i direktor produkcije „Smart medija“ koja osim pomenute sapunice potpisuje i seriju „Istine i laži“, kao i „Tate“ potvrdila je za naš portal sjajne vesti.

PROČITAJTE JOŠ EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – BESA 2 I DALJE na PAUZI! Evo kada počinju SNIMANJA!

– „Igra sudbine“ bila je na maloj pauzi, ali uskoro nastavljamo sa snimanjima. U planu je da se serija emituje bez prekida do kraja juna 2021. godine – otkrila je Drinjakovićka za naš portal, što znači da će „Igra sudbine“ na već postojećih 230 dobiti još 70 novih epizoda. Ukupno 300 u ovom ciklusu, nakon čega će se, verovatno, nastaviti i serija koja je prethodila ovoj – Istine i laži. Ipak, kako je glavna glumačka postava te telenovele trenutno zauzeta snimanjem „Jugoslovenke“, neizvesno je kada će pasti prva klapa hit telenovele koja je jednom već osvojila Balkan.

Foto Promo

Advertisement