Connect with us

NE PROPUSTITE

HIT! Evo šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE! Matija IZDAJE Sofiju i postaje POZITIVAC?

Published

on

Pročitajte obavezno Igra sudbine Adi se sprema NOVI ŠAMAR! I to OD LUKE! Kakvu GLUPOST je OVOG PUTA SMISLIO?

Još mnogo uzbudljivih epizoda očekuje nas u nastavku serije Igra sudbine. Da scenaristi ove zabavne sapunice ne nedostaje inspiracije već smo videli, a kako saznajemo od glavnih junaka – u to ćemo se tek uveriti.

Pročitajte još “TV ZEMLJOTRES” – Jovana Joksimović i Srđan Predojević: KO JE ZAISTA KRIV?

Tako je glumac Pavle Jerinić, koji tumači lik glavnog negativca, nedavno prokomentarisao da njegovog Matiju u nastavku očekuje sve i svašta.

Pročitajte još HIT! Glumac Ammar Mešić otrkiva HOĆE li STRAHINJA I NADA biti ZAJEDNO u novim epizodama serije IGRA SUDBINE!

  • – Trenutno vidimo da Matijin i Sofijin plan polako izmiče kontroli. Ostvarenje njihovih ciljeva sve je dalje. Zbog toga će nešto morati da menja. A i zbog toga što je potpuno „flipnuo“ i to od zla koje je drugome spremao – poručuje jerinić, dodajući da će se u narednim epizodama, možda, dogoditi i nešto što niko nije očekivao.
  • – Možda će Matija promeniti stranu? Možda postane pozitivac – ko zna. Ako proceni da je u problemu i da će više koristi imati od toga da Adi drži stranu, ko će ga znati, možda se prikloni i toj strani?
  • Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO!

Foto Promo

Advertisement