Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 od OKTOBRA na SUPERSTAR TV!

Published

on

Jesen je počela u velikom stilu. Posle premijere serije „Močvara“ koju od 6. septembra pratimo na Superstar TV vikendom, još jedna odlična serija obojiće nam monotone jedenje dane. A mnogi obožavaoci glumca Milana Marića i domaćih krimića, sigurno će se najviše obradovati. jer tako – dobro naslućujete.

Pročitajte još Lidija Vukićević OTKRIVA SVE o njenoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE! Evo KOME će POMRSITI KONCE njena MILEVA!

Serija „Državni službenik“, kako portal FILM I TV ekskluzivno saznaje – ovog oktobra vraća nam se na kanal Superstar TV sa drugom sezonom.

Pročitajte još HIT! Evo šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE! Matija IZDAJE Sofiju i postaje POZITIVAC?

Ovo je savremena i uzbudljiva priča o agentima BIA-e koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga. Fokus druge sezone, kako smo ranije saznali, biće na internet kriminalu, IT tehnologiji i uticaju društvenih mreža na javno mnjenje i prirodu zločina.

Pročitajte još “TV ZEMLJOTRES” – Jovana Joksimović i Srđan Predojević: KO JE ZAISTA KRIV?

Drzavni-sluzbenik-2-Milan-Maric-i-Slavko-Stimac

Već ranije videli smo da će se ekipi „Državnog službenika“ pridružiti glumac Slavko Štimac, čiji će Sava iz „Ubice mog oca“ biti gostujući lik u drugom ciklusu „Službenika“, a da li će biti još nekih iznenađenja?

Pročitajte još HIT! Glumac Ammar Mešić otrkiva HOĆE li STRAHINJA I NADA biti ZAJEDNO u novim epizodama serije IGRA SUDBINE!

U novih 12 epizoda od oktobra uz Milana Marića gldaćemo Nebojšu Dugalića, Žarka Lauševića, Martu Bjelicu, Ljubomira Bulajića, Nenada Jezdića, Nikolu Rakočevića, Petra Benčinu, Aleksandra Berčeka, Irfana Mensura…

Radujete li se skoroj premijeri „Državnog službenika 2“?

Foto Superstar TV

Advertisement