Connect with us

Top Story

„TV ZEMLJOTRES“ – Jovana Joksimović i Srđan Predojević: KO JE ZAISTA KRIV?

Published

on

Voditeljski dvojac Jovana Joksimović i Srđan Predojević više nisu deo jutarnjeg programa Prve srpske televizije. Ugovor je raskinut, a voditeljski par u „Jutru“ zamenio je Filip Čukanović. Dok se Jovana i Srđan ne snađu za nov angažman, a po čaršiji se šuška da su im tri TV stanice nudile saradnju ili da će preći na kablovsku K1 koju navodno drži Jovanin suprug, poznati pevač, Željko Joksimović, mi ćemo se podsetiti kako su tekle njihove karijere.

Pročitajte još HIT! Glumac Ammar Mešić otrkiva HOĆE li STRAHINJA I NADA biti ZAJEDNO u novim epizodama serije IGRA SUDBINE!

Jovana Joksimović (39) je voditeljsku karijeru započela 2001. godine na BK televiziji gde je vodila autorske emisije „Blokbaster“ i „Trejler“, a koje su bile posvećene filmu. NA RTS je prešla 2005. godine počevši da radi Jutarnji program na poziv tadašnjeg glavnog i odgovornog urednika Aleksandra Tijanića, sa kojim se poznavala još od BK TV.

Srđan Predojević (49) prve novinarske korake napravio je u televiziji Spektrum iz Čačka, a zatim na TV Kragujevac. Tih godina „skautovao“ ga je ondašnji B92, gde je radio za informativnu redakciju. 2004. godine dobija ponudu od RTS, tačnije Aleksandra Tijanića, i Predojević prelazi na Javni servis kao urednik u „Beogradskoj hronici“.

Pročitajte još HIT! Slovenci ODLEPILI za srpskim SERIJAMA I FILMOVIMA! Pogađate koji naslovi su NAJPOPULARNIJI!

Pre 15 godina u studiju Jutranjeg programa predstavljen nam je dvojac Jovana Joksimović, doduše tada Janković, i Srđan Predojević. Po svemu sudeći Aleksandar Tijanić znao je da prepozna energije ovih novinara, a njihovo zajedništvo, međusobno dopunjavanje, saradnja i druženje dopinelo je da veoma brzo Jovana i Srđan postanu sinonim za Jutranji program. Ipak, 19. marta 2010. godine Jutarnji program RTS počeo je bez dobro poznatog dvojca.

Sporazumni raskid sa RTS potpisali su i Jovana i Srđan i onda se dogodio „transfer veka“. Postali su deo inoformativnog programa televizije Pink. Kod Željka Mitrovića, Jovana i Srđan punih osam godina radili su „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ i tamo potrvdili svoj brend.

Pročitajte još HIT! Predrag Gaga Antonijević OTKRIVA – Evo kada počinje snimanje serije UBICE MOG OCA 5!

A onda je početkom 2018. godine usledio poziv koji se ne odbija. Oboje su govorili da nije bio u pitanju novac, već da bi prijala promena, kao i da će na Prvoj imati mnogo profesionalnije uslove za rad, jer je sve bilo onako kako su oni tražili. Srđan i Jovana karijeru su nastavili na Prvoj srpskoj televiziji, na kojoj su do pre neki dan radili „Jutra sa Jovanom i Srđanom“.

Pročitajte još SJAJNE VESTI! AMAZON otkupio još DVE SEZONE serije UBICE MOG OCA!

Šta se tačno dogodilo i zašto ovaj dobro znani dvojac nije više deo Prve gledaoci mogu da vide, za sada, samo na društvenim mrežama. Tačnije, na zvaničnim Instagram profilima Prve i Jovane Joksimović, gde se vodi „pravi mali rat“. Takođe, za sada je javnost uskraćena i za informaciju gde bi tim „Predojević-Joksimović“ mogao da nastavi da radi. Prema poslednjim informacijama RRA suspendovala je emisiju „Jutro“ na 24 sata do srede, zbog propusta Jovane Joksimović koja je u martu ove godine u programu uživo otkrila identitet maloletnog lica.

Pročitajte još Igra sudbine 148. epizoda – utorak, 22. septembar: Vukašin Matiju drži U ŠACI! Adi se sprema NOVA OPASNOST! A evo i koja!

Foto Promo

Advertisement