Nova, četvrta sezona popularne postapokaliptične serije Fear the Walking Dead produkcijske kuće

 

AMC, očekuje nas već na proleće, a prema najavama producenata biće – neverovatna. Dugo priželjkivano spajanje sa ekipom The Walking Dead, brojni novi likovi i oproštaj od nekih starih, uz promenu lokacije snimanja i mnoge škakljive naznake daljeg toka serije dovoljan su razlog da ne propustimo nijednu epizodu predstojećeg ciklusa Fear the Walking Dead.

 

NOVI GLUMCI

Mada bi se naglo angažovanje glumaca popularnog serijala Fear the Walking Dead na društvenim mrežama o tome šta nas očekuje u novoj sezoni, moglo oceniti kao njihova želja da nas tokom pauze podsete zbog čega čuveni “Fear” ima tako dobru gledanost i armiju odanih fanova širom sveta, istina je da nas u četvrtom nastavku zaista očekuje nešto sjajno. Za početak, konačno preplitanje spinofa sa serijom od koje je i potekao – The Walking Dead.

Kako je najavljeno, uz zvezdu serije Okružen mrtvima glumca Lenija Džejmsa (Lennie James), od čijeg smo se Morgana u originalu oprostili, glumačkoj postavi Fear the Walking Dead pridružiće se i nezaboravna Darma iz serijala “Darma i Greg” (Dharma & Greg), glumica Džena Elfman (Jenna Elfman).

– Povesti Morgana u novi univerzum i drugačije okruženje, videti šta bi mogao da postane i kuda bi priča mogla dalje da ga odvede u Fear the Walking Dead za mene je predivno i uzbudljivo iskustvo – ne skriva Džejms radost zbog novih izazova.  U međuvremenu, “Tračara” (Gossip Girl) šalje nam seksi pojačanje za muški tabor – zavodnika snenog pogleda Kevina Zigersa (Kevin Zegers), a u borbi sa živim mrtvacima u pomoć će mu priskočiti i Geret Dilahant (Garret Dillahunt), glumac koga trenutno pratimo u hit sci-fi seriji “Nadareni” (The Gifted).

Dodamo li ovom novom kvartetu, staro pitanje “Ko je preživeo rušenje brane?”, sa kojim smo se oprostili od prethodne sezone, ne može se, a ne očekivati prava TV poslastica za ljubitelje novih epizoda Fear the Walking Dead.

 

KO JE PREŽIVEO KRAJ TREĆE SEZONE?

Za sada, poznato je da je eksploziju preživela Medison (Kim Dikens / Kim Dickens), neuništivi matrijarh porodice Klark, ali ima nade i za ostale članove voljene nam ekipe.

U prilog tome idu i fotografije sa premijernog čitanja novog scenarija za četvrti nastavak serijala, na kojima se uz Džejmsa nalaze i Frenk Dilejn (Frank Dillane), Ališa Debnam Keri (Alycia Debnam Carey) i Kolman Domingo (Colman Domingo) poznatiji nam kao Nik i Ališa Klark, i Viktor Strand. Potvrđeno je, takođe, da će se u novoj sezoni pojaviti i Danaj Garsija (Danay Garcia) što znači da je Lusijana i dalje među živima.

Takođe, zanimljivo je i to da se posle vrelog Meksika Fear the Walking Dead seli u prašnjavi Teksas. Promenom lokacije snimanja iz Tihuane u Oustin, prema oceni kritike i poznavalaca najčuvenijeg TV zombilenda na svetu, produkcija je krenula u konačno spajanje dva serijala, što će, smatraju oni, biti i njihova sudbina.

 

NOVI PRODUCENTI

Do promena je došlo i u producentskom sektoru. Tako su Endru Čejmbls i Ijan Goldberg  (Once Upon a Time) izabrani za nove producente serije, dok je rola izvršnog producenta pripala Skotu Gimplu (Scott M. Gimple), koji se na toj poziciji već dokazao u “Okružen mrtvima”.

Uz sve ove informacije nemoguće je zamisliti da Fear the Walking Dead neće nastaviti sa jednakim uspehom i u novoj sezoni, mada je poslednji sud, naravno, na daljinskom upravljaču gledalaca.

 

Foto promo / AMC

 

Slika 1: Fear the Walking Dead treća sezona

Slika 2: Fear the Walking Dead treća sezona

Slika 3: Fear the Walking Dead treća sezona / Frenk Dilejn kao Nik (Frank Dillane)

Slika 4: Fear the Walking Dead treća sezona / Ališa Debnam Keri kao Ališa (Alycia Debnam Carey)

 

Trejler: