Otkrivena burna prošlost učesnice „Parova“ – zbog sestre IZGUBILA BEBU!

 

Na sinoćnjem „Parografu“ našla se Bojana Praizović. Ona je u šestu sezonu rijalitija „Parova“ ušla sa svojom rođenom sestrom Mirjanom sa kojom već par godina nije u dobrim odnosima.

Došao je trenutak na „Parografu“ koji je Nenad Marinković Gastoz jedva čekao. Sedmo pitanje bilo je vezano upravo za njega.

Da li je istina da ste imali seks sa Gastozom?

– Ne. Kada sam videla ovo pitanje smejala sam se – rekla je tada Bojana, a Parograf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Međutim, na sledećem pitanju, Bojanina iskrenost našla se na velikom testu.

Da li je istina da ste u rijaliti ušli sa sestrom, da biste izgladili odnose?

– Da. Sve je počelo kada sam imala 17 godina, počela sam da se družim sa pogrešnim ljudima, čak sam i napustila školu. Svi moji postupci u životu su moja škola. Ja sam u 4. godini izbačena iz škole zbog sigurnosti drugih učenika. Završila sam vanredno školu. Ja sam mislila da je droga njegova prošlost. Verovala sam mu ali sam posle mesec dana shvatila da je to laž. Možda sam mogla bolje da postupim u životu. Volela sam ga, jako sam emotivna. Možda sam sve ovo morala proći da bi imala svoje savršenstvo a to je moje dete. Ja svoju sestru volim, nikada nisam nikome dala da reč ružnu kaže na nju.

Poligraf je tada pokazao da je odgovor LAŽ, a drama se nastavila već sa sledećim pitanjem, o kojem se vodi polemika otkako je ušla u vilu. Naime, Bojana je optuživala rođenu sestru da je zbog nje izgubila bebu a sada je Parograf i otkrio šta se krije iza svega.

Da li je istina da ste izgubili bebu zbog svoje sestre Mire?

– Ne. To je bilo za Božić imala sam previše stresova. Ja sam naveče prokrvarila,tog danas sam se posvađala sa sestrom oko njega iako su ga oni prihvatili. Pre svega krivim sebe, krivim sve ali s njom sam se najviše svađala. Ujutru sam otišla kod doktora i ona mi je rekla da bebe više nema. Ostala sam trudna nakon 10 dana. Tih dana kada sam izgubila bebu sam bila jako tužna kao i moj suprug. Nikada nisam rekla Miri u oči da je ona kriva što sam izgubila bebu. Ja u Laktaše neću otići.

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

 

Foto: Happy printscreen/Parovi

Slika 1: Bojana Praizović Gastoz Parovi

Slika 2: Parograf – istina

Slika 3: Parograf – laž