Robert Kirkman otkriva šta se sve krije među stranicama vaših omiljenih stripova!

Novi dokumentarni serijal (od šest epizoda) Robert Kirkman’s Secret History Of Comics, koji potpisuje produkcijska kuća AMC Networks, omogućiće vam da zavirite u čudesni svet stripova kroz koji će vas voditi Robert Kirkman, američki pisac stripova, najpoznatiji kao autor svetski popularnih serija The Waking Dead (Okružen mrtvima) i Invincible. Emisija će biti emitovana subotom, od 24. februara, u 14:00 na kanalu AMC.

Robert Kirkman – Robert Kirkman’s Secret History of Comics Season 1 / Foto: Ron Jaffe/AMC

“Moja ljubav prema svetu stripova ne poznaje granice”, kaže Kirkman. “To je univerzum neverovatnih priča koje već decenijama, u potpunosti upravljaju pop kulturom. Mogućnost da istražim skrivene kutke i pukotine ovog sveta, dopustio mi je da otkrijem tajne koje nisam ni mogao da naslutim. Bilo je mi je zaista veliko zadovoljstvo da smestim sve te detalje u serije i bio sam oduševljen što konačno to mogu da podelim sa svetom.”

Robert Kirkman na snimanju serije The Walking Dead (Okružen mrtvima) / Foto AMC

“Robert Kirkman’s Secret History of Comics” potpisuju Robert Kirkman i David Alpert (The Walking Dead, Fear the Walking Dead), Bryan i Sean Furst (Daybreakers, Dice), Daniel Junge (Saving Face, Being Evel) i Rory Karpf (The Book of Manning, Dale).

Pogledajte treler dokumentarne serije: