Enigma koja već čitav mesec potresa tursku javnost konačno je rešena! Lepa Deniz Bajsal (26), junakinja turske telenovele Ćerke koju pratimo na TV Pink, može da odahne – udaće se. Mir joj je doneo njen verenik Bariš Jurtču, pevač i kompozitor benda Kolpa, koji ju je posle dugo premišljanja napokon zaprosio. Mada datum venčanja još nije poznat, Barišova odluka da zatraži ruku Hazan iz Ćerki utišala je već pobesnele ljubitelje serije, koji su atraktivnog Turčina osuđivali da se ponaša veoma nemoralno za tamošnje običaje.

Tome su doprinela i govorkanja da je Deniz trudna, a smatra se da je upravo potvrda njenog blaženog stanja naterala Bariša da, kako prenose turski mediji, i protiv svoje volje kaže zbogom samačkom životu.

Samo nekoliko dana pred zvaničnu veridbu, Deniz je javno osramotila Bariša poručivši u intervjuu za tamošnje popularne dnevne novine kako je ona dama, i da nije red da žena prosi muškarca.

Neko devojci podari samo verenički prsten, a ja sam joj poklonio i pesmu koju će čuti ceo svet

„Nema ničeg čudnog u mojoj odluci da zaprosim devojku sa kojom sam već dugo u vezi. Smatram da je to sasvim normalno, kao što je razumljivo i to da je brak velika obaveza. Nema muškarca koji se nije zamislio pri pomisli da će jednoj ženi reći sudbonosno da, i time se zauvek oprostiti od statusa neženje“, rekao je Bariš, ističući da je venčanje stvar u koju ne bi trebalo srljati.

„Trenutno su nam moji roditelji u gostima. Došli su da upoznaju Deniz, i to me veoma raduje. Šta da se radi. Uskoro ću biti ženjen muškarac“, šaljivo je prokomentarisao lepi muzičar, koji je budućoj suprugi posvetio i pesmu.

„Neko devojci podari samo verenički prsten, a ja sam joj poklonio i pesmu koju će čuti ceo svet. Nadam se da će joj se dopasti. Nas u bendu melodija je opila. Može li neko poželeti romantičniju prosidbu“, pita se Bariš, ne želeći da komentariše navode o Denizinoj trudnoći.

„Čak i da je to istina, ne shvatam zbog čega bi neko tako lepu stvar stavljao u ružnu konotaciju“, iskren je on.

 

Seriju Ćerke možete pratiti svakog dana na TV Pink od 20.00.

 

Foto: Haber, Gecce, Milliyet Haber