Ako verujete da su romanse iz telenovela moguće i u stvarnom životu, a ne samo na malim ekranima, onda će vas sigurno obradovati vest da su jedna od najpopularnijih turskih glumica, lepa Džansu Dere, junakinja serije „Sila“ i „Majka“ i atraktivni junak serijala „Izgubljena čast“ i „Ljubav i novacEngin Akjurek ozvaničili svoju vezu. O tome da je poznati par u ljubavi, govorka se od sredine januara, ali kako su se Džansu i Engin vešto skrivali, sve je ostalo na nivou glasina. Sve dok se nisu pojavili pred kamerama – hraneći jedno drugo kolačima i razmenjujući nežnosti.

– Vera u ljubav za mene je dugo bila sporedna stvar. Srce se lako navikne na samoću kada zaboravi na to da je stvoreno za život u paru. Moje je mnogo puta bilo povređeno, i naučila sam ga da sebi bude dovoljno. Ipak, čini se da mu nije trebalo mnogo da opet počne da voli. Verovatno je trebalo samo malo istinske pažnje i pravi muškarac – izjavila je nedavno lepa glumica u intervjuu za poznati turski magazin i time zagolicala interesovanje njenih obožavalaca, već naviknutih na to da je njihova heroina najsrećnija sama.

Samo nekoliko dana potom poput bombe odjeknula je vest da Engin i Džansu provode sumnjivo mnogo vremena zajedno, a sve su podgrejale i brojne fotografije istambulskih paparaca koji su lako nanjušili vest godine.

Očigledno svesni da neće moći dugo da se kriju od oka javnosti uvek željnog sočnih vesti i romantičnih priča, naročito ako su njihovi akteri verovatno najveće zvezde turskog glumišta, Dereova i Akjurek, rešili su da se malo opuste. Tako je junakinja Sile odlučila da sve ozvaniči potezom koji je oduševio njene fanove. Sredinom februara preselila se u partnerov dom u Anadoliji čime je započeo njihov zajednički život. Poznajući tamošnje običaje, veoma je verovatno da par neće dugo moći da živi pod istim krovom nevenčan, tako da bi nas uskoro moglo očekivati i venčanje decenije. Da li se to Džansu napokon udaje?

 

Foto: Emre Yunusoglu, Gecce