Krimi-drama „Smrt u raju“ za junaka ima britanskog detektiva Ričarda Pula (Ben Miler). On je dobio zadatak da istraži ubistvo na izmišljenom ostrvu Sent Meri na Karibima. Uprkos tome što mrzi sunce, more i pesak. Nakon što je uspešno rešio zločin, tamošnji načelnik policije, Selvin Paterson (Don Varington), zamolio ga da ostane i prihvati nove slučajeve.

Snima se osma sezona serije „Smrt u raju“
Foto FOX

Do sada je urađeno sedam sezona od po osam epizoda krimi-drame „Smrt u raju“. Autori su najavili snimanje osmog ciklusa, čije emitovanje je zakazano za 2019. godinu. Mi od večeras, radnim danima, na kanalu FOX CRIME u 21.00 pratimo seriju od prve sezone.

A radnja prve epizode „kaže“: Britanski detektiv Čarli Halm ubijen je u zaključanoj sobi na karipskom ostrvu Sent Meri. Načelnik policije Selvin Paterson zahteva da neko iz Velike Britanije dođe i reši slučaj. Na scenu stupa Ričard Pul. On otkriva da je Čarli imao aferu sa izvesnom Sarom, pružajući tako njenom mužu motiv za ubistvo. I taman kad pomisli da je pronašao ubicu, Sarin suprug biva ubijen…

Trejler: