Linda Hamilton i Arnold Schwarzenegger vraćaju nam se u Terminatoru 6. Da li ste spremni za nove avanture Sare Connor i Terminatora? Kako je Džejms Kameron, tvorac kultne filmske franšize “Terminator”, trenutno prezauzet radom na četiri nova nastavka filma Avatar, režisersku palicu za rad na Terminatoru 6 prepustio je kolegi Timu Mileru. Poznati režiser dokazao se u bioskopskom hitu “Deadpool” 2015. Mada još nema mnogo detalja o tome u kakvu budućnost nas vodi novi deo antologijske naučnofantastične akcije poznato je da snimanja počinju sredinom maja. Ipak, najveći deo posla očekuje se krajem godine, kada će se raditi u Velikoj Britaniji, Španiji i Mađarskoj. Film, prema dosadašnjim najavama možemo očekivati sredinom sledeće godine.

Linda Hamilton i Schwarzenegger ponovo zajedno

Radnja novog nastavka zanemariće prethodne delove i nastaviće tamo gde se završila u Terminatoru 2

Uprkos tome što ćemo u Terminatoru 6 gledati nezamenljivi tandem iz prvih delova Lindu Hamilton (Linda Hamilton) i Arnolda Švarcenegera (Arnold Schwarzenegger) kao Saru Konor i Terminatora, režiseri su odlučili da primene taktiku “Ratova Zvezda”. Tako će glumačka ekipa, izuzev pomenutih, biti u potpunosti osvežena. Radnja će zanemariti prethodne nastavke i nastaviće tamo gde se završila u Terminatoru 2. Kameron i Miler, upravo to smatraju dobitnom kombinacijom za spas posrnule franšize.

“Apsolutno, tako je. Vreme je za nove likove i priče. Centralna figura filma biće osamnaestogodišnja devojka oko koje će se razvijati drugi likovi, a veliki deo njih dolazi nam iz budućnosti”, poručuje Kameron, napominjući da će Lindina i Arnoldova uloga biti da vode priču i usmeravaju mlađe kolege.

stiže nam latino heroina

“Drago nam je da ćete upoznati Dani Ramos. Ona je naša sledeća heroina i idealna saputnica Sare Konor”, otkriva nam Miler nešto više detalja o budućoj glavnoj junakinji Terminatora. Kako navodi, reč je o devojci odrasloj u Meksiko Sitiju, u skromnoj radničkoj porodici.

“Dani odlikuje izrazita ulična inteligencija. Borbena je i spremna na sve izazove. Nije previše obrazovana, ali ume da se snađe, što je za avanture koje joj predstoje neophodno”, zaključuje on.

Premijera filma zakazana je za 26. jul 2019, a producenti obećavaju novog Terminatora u duhu dobrih starih vremena.

 

 

 

Foto: TriStar Pictures