Barbra Streisand klonirala svoje voljeno kuče Samantu: Upoznajte Miss Scarlett i Miss Violet

Prilikom jednog od poslednjih intervjua, glumica Barbara Strejsend imala je veoma neobičan zahtev. Da je slikaju na njenom imanju u Malibuu, sa tri najdraža joj psa.  Kao dodatak, portret je trebalo da se zove “Klonovi na pesku”.

BARBRA STREISEND – KLONOVI NA PESKU

Začuđenim fotografima, koji su se verovatno ozbiljno zabrinuli za mentalno zdravlje vremešne filmske dive, ona je tada objasnila da su dva mlađa psa, u stvari – klonovi. Miss Violet i Miss Scarlet u stvari su klonovi njenog voljenog psa Samante koja je preminula prošle godine.  Pre nego što će Samanta umreti, Barbara je uzela DNK materijal iz usta i stomaka svog ljubimca. I tako je loza Samanti – nastavljena.

Barbra Streisend: Klonovi na pesku

“Trenutno imaju potpuno različite ličnosti”, poručuje Strejsendova. “Čekam da porastu, pa da probam da u njima prepoznam nešto Samantino. Možda njene smeđe oči i mudrost.”

A KO JE TREĆI „SREĆNIK“?

Treći pas na kontroverznom portretu je Samantin dalji rođak. Mešanac čija je majka, takođe rasla na glumičinom imanju, a zvala se Zabavna devojka (Funny Girl). Kada su klonovi stigli, Barbara ih je obukla u haljinice različitih boja. Crvenu i ljubičastu. Spram njihovih imena. Razlog – da ih ne bi pomešala. Ako želite da saznate nešto više o ovoj neobičnoj družini, zapratite Barbarin instagram profil. Tamo sve vrca od ljubavi klonova.

Foto: Variety, Instagram