Nove informacije iz Naopakog sveta Netflix serijala “Stranger Things” obećavaju. U trećoj sezoni jedne od najbolje ocenjenih naučnofantastičnih serija poslednjih godina očekuje nas mnoštvo promena. Od glumačke postave, preko neprijatelja do radnje. Razlog je verovatno svima jasan. Posle dva veoma uspešna ciklusa, sa trećim nema rizikovanja.  Pa da počnemo!

STRANGER THINGS – NOVA SEZONA 2019.

Povratak “Stranger things” svakako ne bi trebalo očekivati pre polovine sledeće godine. Ali to ne znači da se na novim epizodama već uveliko ne radi. Tako će se u trećoj sezoni staroj ekipi pridružiti tri nova lika sa zadatkom da još više izvrnu na glavu ovaj Naopaki svet. Fokus serije, uprkos tome, ostaće na starim drugarima. Eleven, Mike, Dustin, Lucas Will, sa svojim porodicama i naravno, šerifom Džimom Kuperom, i dalje će voditi glavnu reč. Max je nova snaga nasleđena iz prethodne sezone koja će u nastavku učvrstiti svoju poziciju.

Eleven, Mike, Dustin, Lucas i Will, sa svojim porodicama i naravno, šerifom Džimom Kuperom, i dalje će voditi glavnu reč
STRANGER THINGS – NOVI LIKOVI

Gradonačelnik Leri Klajn klasičan je primer političara 80-ih godina prošlog veka.  Kako ovaj fenomen opisuju producenti popularnog serijala – patetičan i vođen samo svojim interesima. Khm, khm… bez komentara, molimo.  U svakom slučaju, tvorci serijala bacilli su se na posao traženja pogodnog glumca za ovu rolu. Kako otkrivamo, reč je o muškarcu između 40 i 60 godina. Ko bi bio idealan odabir za tu ulogu? Šta vi mislite o tome?

Brus je novinar u ranim 50-im godinama kome je moral prilično fleksibilna kategorija.  Pomalo seksista, zadrigao i ne tako plemenite ličnosti, kako nam produkcija dočarava “vrline” ovog “junaka”, Brus, priznaćete mnogo obećava.

Patriša Braun konačno će popuniti prazninu koja zjapi od početka serije, pa ćemo zahvaljujući njoj, u nastavku, dobiti i dobrodušnu komšinicu. Briga o njenoj bašti i uvek pravi savet za klince u problem, njena su dužnost. Studio, za potrebe ove role, traga za bakicom od 70+ godina. Nego, te slatke bakice, uvek bude crva sumnje. Da nije ona, slučajno, nekako povezana sa Naopakim svetom. Može biti. I tome se nadamo!

Spojler: Demogorgon i MajndFlajer su prevaziđeni. Spremite se za novo ZLO. Kažu – Spilberg bi pozavideo.

Foto: Netflix, screenshot