Sinopsis druge sezone uvrnute FOX-ove uzdanice “Legion” ugledao je svetlost dana. Zaključujući prema najavi, serijal nam se na male ekrane vraća 3. aprila. A ako se pitate šta nas očekuje, evo i sinopsisa.

LEGION SEZONA 2 – SINOPSIS

Dejvida i Olivera i dalje nema. Faruk je na slobodi. U takvim okolnostima, tim je primoran na savez sa bivšim neprijateljem Klarkom i Odeljenjem 3. Za to vreme Amahl Farouk (Navid Negahban) priprema plan za potpunom svetskom dominacijom. Promo slike za novu sezonu “Legion” Dejvida nam predstavljaju zarobljenog  u sopstvenom zatvoru, iz kog je Oliver nešto ranije pobegao. Dok je Leni u prethodnoj sezoni služila Kralju senki, u nastavku će se pridružiti Faruku, a veći broj mutanata imaće za cilj da seriju približi X-men franšizi. Logično, s obzirom na to da je “Legion” i nastao na njihovom tragu. Tako nas očekuju neki kul kostimi, lude frizure i čak jedan izlet na Tibet. Ali, da ne otkrivamo previše.

Spojler: Dejvid se oslobodio Kralja senki, ali to ne znači da njega više nema. Slobodno šeta svetom i sprema se za novo zlo!

 

LEGION INFO

Uloge: Dan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza, Bill Irwin, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton, Jean Smart

Žanr: naučna fantastika

Premijera: 26. januar 2017.

Broj sezona: 2

Producenti: Noah Hawley, John Cameron

 

 

Foto: FX promo