Vraćaju se „Sopranovi„, ali kao… film.

Autor čuvenog serijala “The SopranosDavid Chase prodao je scenario filmskom studiju New Line. Filmski “Sopranovi”, kako saznajemo, pod radnim nazivom “The Many Saints of Newark” biće smešteni u Nju Džersiju, u 60-e godine prošlog veka. Ko zna malo više o američkoj istoriji, poznato mu je da je ovo doba pobuna i izuzetnih rasnih tenzija između crnaca i Amerikanaca italijanskog porekla. Protesti su rezultirali eskalacijom nasilja i velikim promenama u američkom društvu, zbog čega ne sumnjamo da će “Sopranovi” u svetlu tih događaja ponuditi sjajnu zabavu.

SOPRANOVI U PROŠLOSTI

Sceanario filma prilagodio je pisac Lawrence Konner. Za sada nema detalja i informacija o tome šta nas očekuje. Ono što se može naslutiti jeste da ćemo naše omiljene likove upoznati u podmlađenom izdanju. Tako ćemo verovatno videti roditelje Tonija Soprana (James Gandolfini), Đovanija (Joseph Siravo) i Liviju (Nancy Marchand), koji su se u seriji pojavljivali u vidu flešbekova. Veoma je verovatno da ćemo videti i Tonija kao dečka.

SERIJA SOPRANOVI – INFO

Sopranovi su se emitovali od 1997. do 2007. na televiziji. Prema mišljenju brojnih kritičara smatraju se najboljom serijom svih vremena. Kako je film zamišljen kao prethodnica seriji, jasno je da nećemo otkriti šta se dogodilo sa njenim junacima nakon što su se zavese spustile posle finalne epizode. Ali, biće zanimljivo ponovo videti Liviju u akciji. Zar ne?

Foto: HBO