Popularna turska glumica Merjem Uzerli, čuvena sultanija Hurem, iz istorijske telenovele „Sulejman Veličanstveni“, ponovo je dospela u žižu javnosti. Nakon što je zablistala na crvenom tepihu filmskog festivala u Berlinu, ali i na niz veoma atraktivnih fotografija na društvenim mrežama, počele su da kruže glasine da se Hurem operisala. Da li je?

HUREM SE OPERISALA?

Mada se glumica još nije oglasila povodom sve češćih govorkanja da je posetila plastičnog hirurga, ne može se poreći da u poslednje vreme izgleda sjajno. Poredeći njen izgled iz doba „Sulejmana“, i sa aktuelnih fotografija, turski mediji tvrde da se Merjem poslednjih meseci podvrgla brojnim operacijama. Konkretno, smatraju oni, glumica je povećala jagodice, punila usne silikonom i radila korekcije nosa. Kada se obrati pažnja na nove slike, ove primedbe zaista imaju smisla. Međutim, glumičini prijatelji i bliske kolege imaju drugu teoriju.

MERJEM SE NIJE OPERISALA, SAMO JE SMRŠALA

„Gluposti su tračevi da se Merjem operisala. Ona je uvek negovala prirodnu lepotu. U poslednje vreme još više se posvetila tome. Pogotovo otkako je dobila ćerkicu. Lara je potpuno promenila njen život“, poručuju Merjemini poznanici, ističući da je njen novi izgled poslednica gubitka kilograma, a ne plastične hirurgije.

„Logično je da vam jagodice i nos dođu do izražaja kada odjednom izgubite veliki broj kilograma. Merjem je na rigoroznoj dijeti, i opterećena je time da liniju dovede do savršenstva. A njene usne uvek su bile pune i sočne. Baš kao i njene krupne oči. Po tome je poznata“, brane glumicu prijatelji, dok zli jezici i dalje sumnjaju u teoriji o dijeti. Šta vi mislite? Da li se Merjem Uzerli zaista operisala?