Posle pet decenija u režiserskoj stolici čini se da Steven Spielberg još nema nameru da uspori ritam. Nakon što nam je krajem prošle godine isporučio sjajnog “Doušnika” (The Post), Spilbergov novi hit Ready Player One, od kog se očekuje mnogo, naraočito kada je reč o zaradi, stiže nam za tri nedelje. Odmah zatim, režiser se seli na avanturističku akciju Indiana Jones 5, gde će ponovo sarađivati sa Harisonom Fordom. Međutim, tu se njegovi planovi ne završavaju. Kako se šuška, Spilberg će uređivati i novi film o životu proslavljenog kompozitora Leonarda Bernsteina.

BIOGRAFSKI FILM O LEONARDU BERNŠTAJNU
Kako prenose američki mediji, režiser je neadvno održao sastanak iza zatvorenih vrata za nenaslovljenu biografiju Leonarda Bernesteina

Kako prenose američki mediji, režiser je neadvno održao sastanak iza zatvorenih vrata za nenaslovljenu biografiju Leonarda Bernesteina. Detalji o tome kada će Spilberg početi da radi na filmu i ko će od glumaca učestvovati još nisu poznati. Bernstein se smatra jednim od najvećih kompozitora 20. veka, a proslavio se kada je došao na čelo Njujorške filharmonije. Ono što je sigurno jeste da režiser ove godine počinje sa radom na novom nastavku Indijane Džonsa i to je ono čime će nas obradovati u narednom periodu.

Foto: IMDB